• Digitalni detektor merilnik radona RadonEye - RD200 - IZJEMEN!
  • Digitalni detektor merilnik radona RadonEye - RD200 - IZJEMEN!
  • Ne zamudite priložnosti

Digitalni detektor merilnik radona RadonEye - RD200 - IZJEMEN!

Cena
189 €
Šifra oglasa: 13257575

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Ali ste zaskrbljeni zaradi ravni radona v vašem domu? Ne tvegajte svojega zdravja in zdravja svoje družine. Predstavljamo vam RADON EYE podjetja FTLAB - najnaprednejši detektor radona, ki ponuja občutljivost, ki je za nekajkrat boljša v primerjavi z drugimi detektorji radona.

Zakaj izbrati RADON EYE?
1. Izjemna občutljivost: RADON EYE uporablja najnovejšo tehnologijo in senzorje visoke natančnosti, kar omogoča odkrivanje najmanjših količin radona v vašem domu. Ne bo vam ušla nobena nevarnost.
2. Natančne meritve: S podrobno analizo in natančnimi meritvami v realnem času boste vedno vedeli, kako varna je raven radona v vašem domu. Zdravje vaše družine je na prvem mestu.
3. Enostavna namestitev in uporaba: RADON EYE je preprost za namestitev in uporabo. Sledite navodilom in takoj boste lahko spremljali raven radona v svojem domu.
4. Dolgoročno spremljanje: Zanesljive meritve in dolgoročno spremljanje vam omogočajo, da sprejmete ustrezne ukrepe za zmanjšanje ravni radona in tako poskrbite za zdravo bivalno okolje.
5. Zdravje in varnost: Visoke ravni radona so povezane z resnimi zdravstvenimi tveganji. Z RADON EYE boste lahko pravočasno ukrepali in zaščitili svojo družino.
Ne čakajte, da bi radon ogrožal vaše zdravje. Naročite svoj RADON EYE detektor podjetja FTLAB že danes in zagotovite si najnaprednejšo zaščito pred radonom v vašem domu!
Zaradi posebne pulzno ionske komore, ki jo uporablja detektor, na meritev ni potrebno čakati 24 ur, saj detektor dovolj zanesljivo vrednost prikaže že po 1 h. Na zaslonu je prikazana povprečna vrednost v zadnji uri, prav tako je razvidna najvišja izmerjena vrednost od pričetka meritev.
Detektor omogoča tudi prikaz in analizo izvedenih meritev na andorid ali iOS napravi s pomočjo programske opreme FTLAB. S pomočjo programa lahko preverjamo potek koncentracije radona tekom dneva, saj lahko opazimo vplive morebitnega dodatnega prezračevanja, kot tudi morebitne druge vplive.

Lastnosti:
Na zaslonu prikaže trenutne in povprečne vrednosti koncentracije radona
Omogoča kontinuirane meritve radona in s tem natančen prikaz dnevnih in nočnih fluktuacij radona
Omogoča povezavo na pametni telefon ali tablico (Android, iOS)
Boljša občutljivost merilnega instrumenta, zaradi tipa detektorja radona
Hiter odziv

Uporaba:
Za natančno merjenje koncentracij radona v prostoru, saj je omogočen urni prikaz meritev.Napravo je možno tudi kalibrirati. Izvede se 2 ali 3 točkovna kalibracija z dvoletnim certifikatom - prosimo, da nas v tem primeru kontaktirate!

Tehnične lastnosti:
Zaznavanje : pulzna ionska komora 200cc
Prvi zanesljiv odčitek že po : < 60min
Časovni interval : 10min posodabljanje
Občutljivost : 0.5cpm/pCi/l
Območje uporabe : 10~40℃, RH < 80%
Območje zaznavanja : 0.2 ~ 99.9 pCi/l (3,700m³)
Natabčnost : < ±10% pri 10pCi/l
Točnost : < ±10% (min. napaka

Spletna povezava

Zemljevid

EA ELEKTRONIKA d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
29.09.2024. ob 09:20
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
13 -krat

EA ELEKTRONIKA d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija