Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Mala Viva išče dom
  • Mala Viva išče dom
  • Mala Viva išče dom
  • Mala Viva išče dom
  • Mala Viva išče dom
  • Mala Viva išče dom

Mala Viva išče dom

Cena
0 €
Šifra oglasa: 12909916

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Podarim
Lokacija
Hrvaška
Številka mikročipa
191035000228656

Opis oglasa

Mala Viva išče dom. Viva je stara 5 mesecev in išče dom, kjer bodo njeni bodoči lastniki razumeli fazo grickanja in pomen vzgoje. Viva je značajsko aktivna, pogumna in se rada igra z drugimi psmi, uživa pa tudi v družbi mačk. Dobro se odziva na pasje piškote in z njimi rada izvaja trike ali se nauči česa novega. Obožuje vodo, sama skoči v pasji bazen, pa tudi v vsako dovolj veliko posodo z vodo. Čeprav je zelo mlada, lahko ure in ure ostane sama doma. Rad ima svoje igrače, ki jih grizlja in ne uničuje ničesar po hiši. V odrasli dobi naj bi tehtal okoli 12 kilogramov. Viva pride v svoj novi dom cepljena in mikročipirana, zanjo pa se podpislše posvojitvena pogodba, v kateri se posvojitelji med drugim zavežejo k kastraciji ob spolni zrelosti.

Kontakt Maja +385 91 508 8589 (viber ali Whatsapp)

Vsi psi se oddajo z predhodno preverbo doma in podpisom pogodbe. Oddajo se izključno za notranje bivanje, kot enakopravni družinski člani.

Vsi naši psi starosti nad 8 mesecev so čipirani, kastrirani/sterilizirani, cepljeni in imajo EU potni list. Za mlajše od 8 mesecev je kastracija/sterilizacija obvezna, 2x so cepljeni proti nalezljivim boleznim in proti steklini. So čipirani z EU potnim listom.
Posvojitev je brezplačna.

Zemljevid

obala-3

Vsi oglasi tega oglaševalca
Oglas je objavljen
03.08.2024. ob 18:40
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1297 -krat

obala-3

Vsi oglasi tega oglaševalca

Povezani oglasi