Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • DELL monitor 22 E2222H
  • DELL monitor 22 E2222H
  • DELL monitor 22 E2222H

DELL monitor 22 E2222H

Cena
149,99 €
Šifra oglasa: 9967220

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Rogaška Slatina, Tržišče
Proizvajalec
Dell
Diagonala zaslona v palcih
21.5
Vrsta zaslonske plošče
TFT
Stanje
novo

Opis oglasa

Vrsta izdelka: LCD monitor
Vidna velikost zaslona: 21,5″
Razred velikosti zaslona: 22″
Tehnologija osvetlitve ozadja: LED
Tehnologija plošče: tankoslojni tranzistor (TFT)

Bistvene stvari, ki jih potrebujete, da boste bolj produktivni
Širok vidni kot: Oglejte si svoje delo v vrhunski jasnosti FHD in si zagotovite dosledne poglede v širokem kotu gledanja 178°/178°.
Enostavno za oči: uživajte v zaslonu brez utripanja s programsko funkcijo ComfortView, ki zmanjšuje škodljive emisije modre svetlobe. Zasnovan je tako, da optimizira udobje za oči tudi v daljšem časovnem obdobju.
Funkcionalna zasnova, ki prihrani prostor
Priročna povezljivost: Povežite se s trenutnimi in starimi sistemi prek vrat VGA in DP.
Povečajte svoje namizje: zmanjšajte nered s funkcijami, ki varčujejo s prostorom, kot sta kompaktno stojalo in izboljšano upravljanje kablov, ki skrije kable, hkrati pa dopolnjuje vsak delovni prostor.
Čist, preprost dizajn: Tanek okvir dodaja sodoben videz.
Prilagodi se vašim potrebam: naredite svoj delovni prostor po svoje z nosilci in stojali, združljivimi z VESA.

Dell Display Manager
Produktivnost na vseh ravneh: Enostavno razporeditev vam omogoča preprosto razporeditev več aplikacij na enega ali več zaslonov z 38 vnaprej nastavljenimi okenskimi particijami in možnostjo personalizacije do petih oken, kar vam omogoča izboljšane sposobnosti večopravilnosti. i
Brezhibni prehodi: funkcija samodejnega obnavljanja si zapomni, kje ste končali, tako da se bodo aplikacije vrnile tja, kjer ste jih pustili, tudi po tem, ko ste jih izklopili.
Ključ do udobja: Bližnjične tipke vam lahko prihranijo še več časa, saj vam omogočajo enostavno konfiguriranje nastavitev upravljanja zaslona, ​​da boste lahko hitreje začeli z delom.
Več načinov upravljanja:Poročila o upravljanju sredstev upraviteljem IT omogočajo hitro zajemanje in sledenje informacij o monitorju ter konfiguracijo več monitorjev hkrati z eno samo nastavitvijo.
Zeleno razmišljanje za danes in jutri
Okoljski standardi: ta monitor ustreza najnovejšim regulativnim in okoljskim standardom, kot so EnergyStar ® , EPEAT ® Gold i in TCO Certified.
Ekološko ozaveščena embalaža: Da bi zmanjšali vpliv proizvodnje na okolje, je ta monitor dobavljen brez stiropora, embalaža pa je izdelana iz vsaj 75 % recikliranega kartona.
Varčevanje z energijo: prihranite energijo, ko monitor ni v uporabi, s funkcijo PowerNap i , ki zatemni ali preklopi monitor, ko ni v uporabi.
Uradna stran izdelka.

Zemljevid

tadinadavor

Oglas je objavljen
12.10.2022. ob 16:38
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
101 -krat

tadinadavor