• Gigabyte RX 7800 XT Gaming OC 16GB | 2xHDMI 2xDisplayport | Gaming Gra
  • Ne zamudite priložnosti

Gigabyte RX 7800 XT Gaming OC 16GB | 2xHDMI 2xDisplayport | Gaming Gra

Cena
489 €
Šifra oglasa: 13351386

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
202963
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/rx-7800-xt/gigabyte-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-2xhdmi-2xdisplayport-gaming-graficna-kartica/ .

GIGABYTE Radeon RX 7800 XT Gaming OC 16G




AMD RX 7800 XT 16GB Gigabyte Gaming OC je vrhunska grafična kartica, zasnovana za igralce in ustvarjalce vsebin, ki zahtevajo najvišjo stopnjo zmogljivosti in stabilnosti pri delu z grafično intenzivnimi aplikacijami ali igrami. Z napredno arhitekturo in bogatim naborom funkcij, je ta model posebej prilagojen za brezhibno delovanje v visokih ločljivostih in hitrem tempu današnjih iger, prav tako pa je kos zahtevnim nalogam, kot so 3D modeliranje, video montaža in obdelava fotografij.
Arhitektura RDNA 3 za Najnovejšo Tehnologijo
Temelji na AMD-jevi najnovejši RDNA 3 arhitekturi, ki je še bolj optimizirana za doseganje visokih sličic na sekundo (FPS) v sodobnih igrah, pri tem pa izboljšuje energijsko učinkovitost in zmogljivost. V primerjavi s prejšnjimi generacijami prinaša bistvene nadgradnje v učinkovitosti senčenja in izboljšano obvladovanje svetlobnih učinkov, s čimer dviguje kakovost grafike na nove višave.

Zahvaljujoč 16 GB GDDR6 pomnilnika omogoča nemoteno igranje iger tudi pri najvišjih nastavitvah ločljivosti, kot sta 4K ali ultra širok zaslon. Takšna kapaciteta pomnilnika je idealna tudi za ustvarjalce vsebin, ki delajo z velikimi datotekami in zahtevnimi aplikacijami za grafično obdelavo.
Izboljšana Gigabyte Gaming OC Različica
Gigabyte Gaming OC različica te kartice prinaša številne prednosti v primerjavi z osnovnim modelom. Tovarniško navitje pomeni, da je kartica zasnovana tako, da deluje pri višjih frekvencah že iz škatle, kar zagotavlja večjo zmogljivost pri obdelavi grafike in igranju iger. Prav tako je tukaj implementiran napreden hladilni sistem, ki vključuje tri ventilatorje s tehnologijo WindForce 3X, ki zagotavljajo odlično hlajenje in tiho delovanje tudi pod najtežjimi obremenitvami.

Ventilatorji z alternativnim vrtenjem in direktnim stikom toplotnih cevi s hladilnikom omogočajo učinkovitejše odvajanje toplote, kar zagotavlja stabilno delovanje tudi pri daljših igričarskih seansah. Poleg tega RGB Fusion osvetlitev prinaša prilagodljive svetlobne učinke, ki jih lahko sinhronizirate z drugimi komponentami v računalniku, kar dodaja estetski pridih vaši igralni opremi.
Napredne Funkcije za Boljšo Igralsko Izkušnjo
Kartica podpira najnovejše tehnologije, kot so Ray Tracing, ki omogoča realistične svetlobne in senčne učinke, ter AMD FidelityFX Super Resolution (FSR), kar je AMD-jeva tehnologija za izboljšanje ločljivosti z uporabo inteligentnega skaliranja. Te funkcije omogočajo igranje iger z osupljivo kakovostjo slike in izboljšano hitrostjo sličic, tudi pri zahtevnejših naslovih.

Podpira tudi DirectX 12 Ultimate, kar pomeni, da je kartica popolnoma pripravljena na najnovejše igre in aplikacije, optimizirane za ta API, kar prinaša še višjo raven vizualnih podrobnosti in učinkovitost delovanja. Prav tako je združljiva s tehnologijo AMD FreeSync, ki usklajuje osveževalno frekvenco monitorja in grafične kartice, da prepreči trganje slike in zagotovi gladko igro.
Povezljivost in Fleksibilnost
Na področju povezljivosti ponuja ta model širok nabor izhodov, vključno z 2x HDMI in 2x DisplayPort, kar omogoča enostavno povezavo z več zasloni hkrati. To je izjemno priročno za igralce, ki uporabljajo večzaslonske postavitve, ali za ustvarjalce vsebin, ki potrebujejo dodatne zaslone za produktivno delo.

Kartica podpira tudi PCIe 4.0 vmesnik, kar zagotavlja višje pasovne širine za hitrejši prenos podatkov in boljšo odzivnost v igrah. To je ključnega pomena za zagotavljanje najboljših zmogljivosti pri igranju iger v prihodnjih letih.

AMD RX 7800 XT 16GB Gigabyte Gaming OC je izjemno zmogljiva grafična kartica, ki je namenjena igralcem in ustvarjalcem, ki iščejo odlično zmogljivost v kombinaciji z naprednimi funkcijami in zanesljivim hlajenjem. S svojo arhitekturo RDNA 3, ogromnim 16 GB pomnilnikom in podporo za najnovejše tehnologije prinaša vrhunsko igralno izkušnjo, ne glede na to, ali igrate najnovejše igre ali delate z zahtevnimi aplikacijami za obdelavo grafike. Kartica zagotavlja dolgoživost, stabilnost in izjemne vizualne učinke, zaradi česar je nepogrešljiva izbira za vse, ki si želijo najboljše.



Zmogljivost grafične kartice RX 7800 XT si preverite v spodnjem videu:
 

https://www.youtube.com/watch?v=Om2ZP_pxwMY&t=




Ob nakupu nove grafične kartice omogočamo odkup vaše stare ali "staro za novo".
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Druge grafične kartice v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo grafičnih kartic si lahko ogledate na: GRAFIČNE KARTICE




Zakaj se nakup grafične kartice v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Podrobnosti o izdelku
Znamka grafične kartice: AMD
Model Grafične Kartice: RX 7800 XT
Velikost Grafičnega Spomina: 16 GB
Izhodi: 2x DisplayPort, 2x HDMI
Napajanje: 2x 8pin PCIe
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Rabljeno
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
23.10.2024. ob 01:19
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
15 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija