Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Drsna vrata
  • Drsna vrata
  • Drsna vrata
  • Drsna vrata
  • Drsna vrata
  • Drsna vrata
  • Drsna vrata

Drsna vrata

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 8969025

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

ELEGANTNA POVEZAVA STANOVANJA IN OKOLICE

DVIŽNO-DRSNA VRATA Z VELIKIMI PREHODNIMI ODPRTINAMI USTVARJAJO EDINSTVENO POVEZAVO MED BIVALNIM PROSTOROM IN TERASO ALI VRTOM. ACTUAL JE S CELOTNO PONUDBO – OD PVC-ALU DO LES-ALU ELEMENTOV – SPECIALIST ZA DRSNE ELEMENTE.

LES-ALU DVIŽNO-DRSNA VRATA:

Serijsko izjemno: Fiksna zasteklitev brez vidnih okvirjev, poravnano poglobljeno vodilo in nova tesnila so glavne prednosti ACTUAL-ovih les-alu dvižno-drsnih vrat.

PVC IN PVC-ALU DVIŽNO-DRSNA VRATA:

Tudi z izvedbo PVC-alu in obojestransko PVC predstavlja ACTUAL nov sistem z estetskim videzom zasteklitve brez vidnih okvirjev. Zelo ozek profil fiksnega dela daje že skoraj videz zasteklitve brez okvirjev.

ELEGANTNE PODROBNOSTI:

Estetski videz zasteklitve brez vidnih okvirjev fiksnega dela.

UDOBJE BREZ OVIR:

S pragovi brez ovir in s steklenimi vlakni okrepljenim jedrom iz umetne mase GFK so dvižno-drsna vrata ACTUAL zelo udobna, dobro izolirana in stabilna.

OTROČJE LAHKO:

Zaradi kakovostnih vodil je mogoče tudi zelo velike drsne elemente povsem enostavno premikati. Pri posebno veliki teži se uporablja dvojno vzmeteno vodilo.

VARNO IN CERTIFICIRANO:

Velike steklene površine, ki ostanejo tople tudi na notranji strani – za to poskrbi trojno steklo z visoko toplotno izolacijo, ki je pri ACTUAL-u del serijske opreme. Najboljšo statiko zagotavlja debelina stekla 6 mm, ki se uporablja pri velikih dvižno-drsnih elementih. Za dodatno zaščito poskrbi po želji kaljeno steklo ESG.

V KOMBINACIJI S STRANSKIM DELOM Z ZASTEKLITVIJO BREZ VIDNIH OKVIRJEV:

ACTUAL-ova les-alu dvižno-drsna vrata so dobavljiva s stranskim delom z zasteklitvijo brez vidnih okvirjev. Tudi pri PVC-alu in PVC dvižno-drsnih vratih je stranskih del izveden z zelo tankim okvirjem.

DOBRE VREDNOSTI TOPLOTNE IZOLACIJE:

ACTUAL-ova dvižno-drsna vrata za novi občutek bivanja. Veliki stekleni elementi omogočajo zelo dobre vrednosti toplotne izolacije. Tako ostajajo prostori kljub velikim steklenim površinam odlično izolirani.

VZPOREDNI DRSNI ELEMENTI Z EDINSTVENIM ODPIRANJEM:

Zlasti za manjše elemente so vzporedni drsni elementi zanimiva alternativa k dvižno-drsnim elementom. Cenovno ugodnejša različica, prag je zaradi profila okvirja malo višji. Nov vzporedni drsni element (PAS-element) uvaja novo dobo pri vzporednih drsnih elementih. V primerjavi z običajnimi vzporednimi drsno-nagibnimi elementi nova vrata PAS omogočajo enostavno odpiranje in zapiranje: Mehanizem v okovju omogoča otročje lahko zapiranje in preprečuje napačno uporabo.

S posebno nastavitvijo za zračenje ostane element pri zračenju varno zapahnjen. S tem je tudi pri položaju za zračenje možna varnostna stopnja RC 2 (po želji).

Pošljite nam povpraševanje:
info@markosdesign.si

Spletna povezava

Zemljevid

ALULES

Vsi oglasi te trgovine
Oglas je objavljen
05.08.2022. ob 22:59
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
2882 -krat

ALULES

Vsi oglasi te trgovine