Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Destilirana voda za pitje 1L - 99,5% čista

Destilirana voda za pitje 1L - 99,5% čista

Cena
2,98 €
Šifra oglasa: 860300

Osnovne informacije

Lokacija
Obalno-kraška

Opis oglasa

Parno destilirano vodo se pridobiva s postopkom destilacije. S procesom destilacije se praktično vodo zavre in iz nje izloči vse nečistoče. Večina nečistoče v vodi je neorganskih mineralov, kovin in drugih strupenih snovi, ki zastrupljajo naše telo. Ko voda z vsemi temi strupi zavre se voda spremni v paro, ki se jo nato zbira in ohladi. Tako nastane destilirana voda, ki v postopku izparevanja za seboj zapusti vse strupe in nečistoče.

Pitje destilirane vode blagodejno učinkuje na telo, ker iz njega izloča vse neorganske minerale, ki se v našem telesu kopičijo in povzročajo nastajanje raznih kamnov in otrdelost sklepov.

S pitjem pano destilirane vode v svoje telo vnašamo najčistejšo vodo, kar pomeni da svoj telo oskrbimo z življensko pomembno tekočino.

Tudi nekatere terapije za zdravljenje bolezni v svojih programih izrecno zapovedujejo pitje destilirane vode in med najbolj splošno znanimi je Gersonova terapija.

Ta destilirana voda ni enaka kot tista, ki jo lahko kupite v trgovinah. Destilirana voda v trgovinah je namenjena za polnjenje akumulatorjev, ter likalnikov in ni pitna, zato ker se jo pridobiva na drugačni način.

irugandi

Vsi oglasi tega oglaševalca
Oglas je objavljen
24.11.2018. ob 20:00
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
2414 -krat

irugandi

Vsi oglasi tega oglaševalca