Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • AMETIST - 21cm, 746g
  • AMETIST - 21cm, 746g

AMETIST - 21cm, 746g

Cena
69 €
Šifra oglasa: 11817291

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tezno
Stanje
novo

Opis oglasa

PREOBRAZBA + ZAŠČITA + OPUŠČANJE ODVISNOSTI + SPANEC

Barva: Odtenki barve sivke + vijoličaste

Čakra: Kronska

Posebnost: Na soncu obledi

Čiščenje z vodo: DA

MAGIJA

Ametist je kamen preobrazbe in razsvetljenja, ki navdušuje s svojim leskom in kraljevskimi barvami. Že dolgo je priljubljen med vsemi ljubitelji kristalov, njegovo ime pa izhaja iz starogrške legende, ki govori o lahkoživem bogu Bakhu, devici Ametisti in velikih količinah zaužitega vina … Stari Grki in Rimljani so si legendo vzeli k srcu in zato pili iz čaš, okrašenih z ametistom, ki naj bi jih kot talisman varoval pred pretiranim uživaštvom in zasvojenostjo.

Ametist nas dandanes opominja, naj na svoje telo in um gledamo kot na svetišče. Pomaga nam pri opuščanju nezdravih navad ter ščiti um in avro pred negativnimi vzorci ali odvisnostjo.

Kot kamen zaščite ametist v prostorih in okoli ljudi ustvarja ultravijoličen mehurček zaščitne svetlobe, zelo učinkovit pa je tudi pri zdravljenju nespečnosti in nočnih mor. Kot kamen duhovnosti ametist krepi moč jasnovidnosti in povezanosti z vsem, kar je zavito v skrivnost.

Kot eden mojih ključnih kamnov je ametist resnično čudežni kristal, ki blagodejno vpliva na vsakogar in na vse, kar se znajde v njegovem energijskem polju.

OPOMBE

Nekoč tako iskan in drag kot diamant je ametist kristal, čigar vijoličasti odtenek naj bi povzročala prisotnost železa in aluminija, čeprav tega, zakaj je dejansko obarvan tako, znanstveniki še ne znajo pojasniti. Nahajališča posameznih kristalov najdemo po vsem svetu, medtem ko večina primerkov na trgu prihaja iz Brazilije in Urugvaja. Ametist je tradicionalni in ajurvedski rojstni kamen za februar ter zodiakalni kamen za vodnarja in ribi.

Zemljevid

Lotus4u.si

Vsi oglasi te trgovine
Oglas je objavljen
19.11.2023. ob 14:37
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
44 -krat

Lotus4u.si

Vsi oglasi te trgovine