• Digitalni merilnik radona Airthings Home - Canary Home
  • Digitalni merilnik radona Airthings Home - Canary Home
  • Digitalni merilnik radona Airthings Home - Canary Home
  • Digitalni merilnik radona Airthings Home - Canary Home
  • Ne zamudite priložnosti

Digitalni merilnik radona Airthings Home - Canary Home

Cena
149,90 €
Šifra oglasa: 13219037

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Ste zaskrbljeni zaradi radona v svojem domu? Predstavljamo vam Airthings Home detektor Radona - vašo ključno orodje za spremljanje in nadzor nad ravni radona v notranjem zraku vašega doma!
Zakaj izbrati Airthings Home detektor Radona?
1. Natančno merjenje: Airthings Home detektor Radona uporablja napredno tehnologijo za natančno merjenje ravni radona. To vam omogoča, da vedno veste, kako je vaš dom varen.
2. Zanesljivost in varnost: Z Airthings Home detektorjem Radona boste lahko hitro zaznali morebitne težave z radonom, kar vam omogoča, da ukrepate takoj in zaščitite svojo družino.
3. Enostavna namestitev in uporaba: Detektor je enostaven za namestitev in uporabo. Preprosto ga postavite v prostor, kjer želite spremljati ravni radona, in spremljajte rezultate preko mobilne aplikacije.
4. Dolgoročna zaščita: Airthings Home detektor Radona vam omogoča, da dolgoročno spremljate ravni radona in tako zagotovite, da je vaš dom vedno varen.
5. Zdravje in varnost vaše družine: Visoke ravni radona so povezane z zdravstvenimi tveganji. Z Airthings Home detektorjem Radona boste poskrbeli za zdravje in varnost svoje družine.
Omogoča vam preverjanje koncentracije Radona v vseh prostorih stavbe.
Uporabljate ga lahko tudi kot permanentno nadzorno napravo za zaščito pred radonom v vaši hiši, na delovnem mestu in v drugih prostorih.
Meritev koncentracije radona se prične takoj, ko v Airthings HOME Canary merilec vložite baterije. Prvi merilni rezultat se prikaže po 24 urah vsi naslednji merilni rezultati pa se urno aktualizirajo. Prednost Airthings HOME Canary merilca je v tem, da ga ni potrebno imeti priključenega na omrežno napetost, ker je baterijsko napajan in s tem lahko prenosljiv iz prostora v prostor.

Airthings HOME Canary izvaja več nivojev kalibracije. Prva kalibracija se izvede že po 3 minutah po vstavitvi baterij.
Airthings HOME Canary ima dva merilna programa povprečne koncentracije Radona, ki jih sproti prikazuje. Ta merilna programa sta:
Dolgoročni merilni program (L način)
Kratkoročni merilni program (S način)


več na www.eaelektronika.com





radon, airthings, home, canary, digitalni, merilnik, detektor, radioaktiven, radioaktivnost, rak, na pljučih, beqerel, bq, sanacija, corentium, nevidni, plin, brez, vonja

Spletna povezava

Zemljevid

EA ELEKTRONIKA d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
19.09.2024. ob 19:48
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
10 -krat

EA ELEKTRONIKA d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija