Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Raymarine i50 Tridata - Globina in prikaz hitrosti
  • Raymarine i50 Tridata - Globina in prikaz hitrosti
  • Raymarine i50 Tridata - Globina in prikaz hitrosti
  • Raymarine i50 Tridata - Globina in prikaz hitrosti

Raymarine i50 Tridata - Globina in prikaz hitrosti

Cena
300 €
Šifra oglasa: 3719679

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Velenje, Podkraj pri Velenju
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam malo rabljen delujoč i50 SeaTalkng Instrumenti - Tridata w / Thru-Hull Transducers

Tehnične specifikacije
Stanje: rabljeno
Šifra izdelka proizvajalca: E700601
Država izvora: KITAJSKA
Proizvajalec: Raymarine
Znamka: Raymarine


Povsem novi i50 Instrumenti iz Raymarine ponujajo ljubiteljem odlično kombinacijo odličnega videza, visoke zmogljivosti in izjemne vrednosti. Instrumenti i50 so zasnovani tako, da omogočajo samostojne ali popolnoma integrirane inštalacije, ki vključujejo Raymarineovo ekskluzivno omrežje SeaTalkng za preprosto namestitev in neprebojnost. Vsak instrument ponuja izjemno velike številke, ostre LCD zaslone in rdečo osvetlitev ozadja za izjemno vidljivost v vseh svetlobnih pogojih. Prikazovalniki i50 Digital Instrument so popolnoma združljivi tudi z našim večnamenskim instrumentom i70 Color. Uporabniki lahko svoje sisteme po potrebi prilagodijo s katero koli kombinacijo enobarvnega LCD, barvnega LCD-ja in analognih instrumentov. Raymarine ponuja tudi krmilnike p70 in p70R Color Autopilot, ki se ujemajo tudi z našimi instrumenti in večnamenskimi zasloni.

Za izjemno fleksibilnost i50 Instruments podpirajo povezovanje s SeaTalkng 0 CANBUS in tudi prvotno omrežje SeaTalk 1. Zaradi tega je nadgradnja starejših instrumentov lahka. Analogne pretvornike globine, hitrosti in vetra povežite neposredno z ustreznim zaslonom instrumentov ali uporabite prikazovalnike kot repetitorje za podatke pametnega pretvornika SeaTalkng: izbira je vaša.

Izjemno eleganten dizajn linije i50 je zasnovan tako, da dopolnjuje našo celotno linijo večnamenskih zaslonov a-Series, c-Series in e-Series in izgleda odlično na konzoli katerega koli plovila. Vsak instrument ima komplet za pritrditev na konzolo z nizkim profilom in sončno zaščito iz silikonske gume. Dodatno je na voljo tudi komplet za namestitev nosilca.

i50 Instrumenti so zasnovani tako, da delujejo z napetostjo 12 V enosmernega toka in so izjemno učinkoviti pri prikazovanju manj kot 1 W kot repetitorji ali 2,4 W, kot pretvorniki. Vsi instrumenti i50 so vodoodporni po standardih IPX6.

Ključne lastnosti i50
- Ultra moderen dizajn dopolnjuje Raymarine najnovejši večnamenski zaslon in instrumente a-Series, c-Series in e-Series.
- Veliki, jasni LCD zasloni z visokim kontrastom za odlično vidljivost.
- Rdeča osvetlitev ozadja za izjemno nočno vidljivost.
Net Mreže SeaTalkng in SeaTalk-1 za največjo prilagodljivost.
- Popolnoma združljiv z barvnimi instrumenti i70, p70 in p70R in avtopiloti.
- Odtis 110 mm x 115 mm je enak kot pri starejših instrumentih Raymarine ST60 +, kar pospešuje nadgradnjo

Zemljevid

stojc69

Vsi oglasi tega oglaševalca
Oglas je objavljen
19.07.2020. ob 19:26
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
459 -krat

stojc69

Vsi oglasi tega oglaševalca