• Moes Zigbee Smart Fingerbot Plus, brezžični vklop/izklop gumba
  • Moes Zigbee Smart Fingerbot Plus, brezžični vklop/izklop gumba
  • Ne zamudite priložnosti

Moes Zigbee Smart Fingerbot Plus, brezžični vklop/izklop gumba

Cena
19 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 13321986

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Mengeš, Mengeš
Stanje
novo

Opis oglasa

Odprta embalaža neuporabljano. Ostanek nakupa. Brez menjav.

Zigbee Smart Fingerbot Plus je inovativen stikalni bot, ki uporablja tehnologijo Zigbee za upravljanje vaših naprav s samo enim dotikom. MOES Fingerbot Plus lahko brez težav vklopi in izklopi vaše luči, aparate in druge naprave. Njegove nadgrajene funkcije vključujejo povečano zmogljivost baterije, razširjen obseg gibanja in izboljšano združljivost z glasovnimi pomočniki, zaradi česar je popoln dodatek k vsaki nastavitvi pametnega doma.

Njegova modularna zasnova omogoča razširjene zmogljivosti, kar vam daje prilagodljivost za upravljanje več naprav z enim dotikom. Upoštevajte, da je za brezžično daljinsko in glasovno upravljanje potreben prehod Zigbee. (ni vključen)

Enostavno preoblikujte svojo hišo v pametno z zmogljivim funkcionalnim pametnim stikalom za zavese; Inteligentno upravljajte naše rolete, zavese za polkna na veliko lažji način; lahko sodeluje s pametnim motorjem za zavese za rolete/žaluzije za uresničitev avtomatizacije za vse zavese doma; dodajte motorizirana senčila ali druge podobne naprave v vaš pametni dom s pametnim motorjem za zavese! (Opomba: motor za zavese ni vključen v paketu, morate ga kupiti sami.)

2. Naprave upravljajte na daljavo s svojim pametnim telefonom prek aplikacije Smart Life in Tuya, kjer koli ste; Združljivost z Amazon Alexa in Google Home omogoča prostoročno glasovno upravljanje. Vgrajena RF frekvenca omogoča RF daljinski upravljalnik s 433 MHz in kodiranjem 1527; Uporabite s stikalom za sceno Moes ZigBee kot še en preprost sprožilec za VKLOP/IZKLOP vaših zaves.

3. Prehod ZigBee je obvezen zaradi običajnih pametnih funkcij in funkcij tega stikala za zavese ZigBee; Znova vstavite nove funkcije v nadgrajeno aplikacijo Smart Life Tuya, kot je tudi nastavitev stikala za osvetlitev ozadja, kar zagotavlja veliko bolj humanizirano inteligentno zasnovo delovanja za vaš pametni življenjski slog; delite nadzor z družino in prijatelje za dodatno udobje.

4. Ujemite različne vrste zaves, kot so okenske žaluzije/roloji/žaluzije/rolete. Namestite pametno stikalo za zavese na več mestih, kot je pisarna/študij/spalnica/dnevna soba itd., celo nadzirajte tendo v svojem dvorišče.

Delovna napetost: AC 100-240V 50/60Hz
Moč obremenitve≤600W
Tok: 2,5 A
Moč v stanju pripravljenosti: ≤0,5 W
Delovna temperatura: 0-80 ℃
Brezžični tip: ZigBee 3.0
Način povezave: ničelna linija, požarna linija

Zemljevid

anton-r

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
15.10.2024. ob 10:22
Do poteka še
Oglas je prikazan
7 -krat

anton-r

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  Osrednjeslovenska, Slovenija