• Fliper John Wick PRO Edition
  • Fliper John Wick PRO Edition
  • Ne zamudite priložnosti

Fliper John Wick PRO Edition

Cena
7.345 €
Šifra oglasa: 13372397

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tezno
Stanje
novo

Opis oglasa

Družba Stern Pinball, Inc. je predstavila najnovejšo linijo iger pinball z najboljšim morilcem na svetu, Johnom Wickom. Igralci bodo v sodelovanju z Lionsgateom doživeli vznemirljivo in akcijsko franšizo John Wick, ki je prinesla milijardo dolarjev zaslužka, z mehanskimi značilnostmi in umetninami, navdahnjenimi s filmom, ter povsem novim dinamičnim bojnim sistemom umetne inteligence podjetja Stern.

V Sternovih igrah pinball John Wick se igralci vživijo v vlogo največjega morilca na svetu, ki se bori, da bi ubežal svoji preteklosti. V vlogi naslovnega junaka lahko igralci sodelujejo v hitrih avtomobilskih pregonih in hitri vožnji po igralnem polju, ki vključuje modele in umetnine, navdihnjene z ikoničnimi lokacijami iz franšize, vključno z hotelom New York Continental in klubom Red Circle, vse skupaj pa je postavljeno na dramatično obrobno osvetljeno newyorško obzorje. Igralci lahko odprejo tudi zaboj z orožjem Johna Wicka in tako odkrijejo skrito ciljno pot za strel in pridobijo vrsto orožja. Igralci morajo preživeti druge morilce, opraviti naloge za legendarne frakcije visoke mize in na koncu sprejeti "posebno nalogo" Johna Wicka!

Da bi povečali vložek, pinball John Wick uvaja povsem nov Sternov dinamični bojni sistem z umetno inteligenco, inovacijo, ki v igro vnaša frenetične boje iz legendarnih filmov. Ekipa Stern je ustvarila sistem umetne inteligence za videoigre, ki nadzoruje sovražnikove luči na igralnem polju, s čimer se pinball igre John Wick razlikujejo od prejšnjih pinball avtomatov, kjer so vse luči nadzorovali igralčevi ukrepi, časovniki in generiranje naključnih številk. V tem novem bojnem sistemu umetne inteligence se sovražnikove ikone odzivajo na igralčevo vedenje in se dinamično osvetljujejo po igralnem polju, da bi igralcu predstavljale izziv. Sovražniki se s to dinamično programsko opremo taktično premikajo, da bi se zoperstavili ciljem igralca, kar ustvarja edinstven izziv v vsaki igralni seansi. Sistem vsebuje tudi nov akcijski video predvajalnik, ki dinamično odraža igralčevo delovanje - ko boste premagali tri sovražnike, boste videli video posnetke Johna Wicka, ki v filmih počne enako.

Igre vključujejo Sternov nagrajeni sistem Insider Connected™, ki igralcem omogoča interakcijo z igro in globalno mrežo igralcev na več načinov. Prek sistema Insider Connected lahko igralci spremljajo napredek, pridobivajo nove dosežke, se lotijo posebnih nalog John Wick Quests.

Zelo zbirateljski model Limited Edition, ki je omejen na 1.000 iger po vsem svetu, vključuje sistem Expression Lighting System™ in osvetlitev zvočnikov Expression Lighting. Ta integrirana sistema osvetlitve sta sinhronizirana s svetlobnimi predstavami po meri, posebej zasnovanimi za vsako skladbo, in se dinamično odzivata na dogodke v igri. Različica LE vključuje tudi polnobarvno zrcalno zadnje steklo Stained Glass, polnobarvne odsevne nalepke na ohišju iz brušene srebrne folije visoke ločljivosti z ročno narisano umetnino Randyja Martineza, po meri izdelan spodnji lok z avtorskim podpisom oblikovalca, nadgrajen avdio sistem, antirefleksno steklo za pinball, zaporedno oštevilčeno ploščico in podpisano potrdilo o avtentičnosti.

Zemljevid

MAGIC GAMES d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
28.10.2024. ob 11:24
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
22 -krat

MAGIC GAMES d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija