Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ASISTENT - (DOKTORSKA POZICIJA: ZASNOVA ZA DEKONSTRUKCIJO IN PONOVNO U

ASISTENT - (DOKTORSKA POZICIJA: ZASNOVA ZA DEKONSTRUKCIJO IN PONOVNO U

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12956102

Osnovne informacije

Lokacija
Obalno-kraška, Koper, Koper
Interna številka izdelka
PJ41490

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: ASISTENT - (DOKTORSKA POZICIJA: ZASNOVA ZA DEKONSTRUKCIJO IN PONOVNO UPORABO HIBRIDNIH KOMPOZITNIH SISTEMOV LES-BETON) - M/Ž
Naziv delodajalca: UP; UP IAM
Naslov delodajalca: Muzejski trg 2 , 6000 KOPER - CAPODISTRIA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: PENKO SANDRA, 05 61 17 590, razpisi.famnitiam@upr.si
Opis del in nalog: - IŠČEMO KANDIDATA ZA DELO NA PODROČJU RAZVOJA IN VREDNOTENJA RAZGRADLJIVIH KOMPOZITNIH SISTEMOV LES
- BETON. RAZISKOVALEC SE BO ZAPOSLIL V SKUPINI ZA GRADBENIŠTVO IN POSTAL DOKTORANT UNIVERZE NA PRIMORSKEM (V OKVIRU DOKTORSKEGA ŠTUDIJSKEGA PROGRAMA OBNOVLJIVI MATERIALI ZA ZDRAVA GRAJENA OKOLJA). DOKTORSKA RAZISKAVA BO NAMENJENA OBRAVNAVANJU NARAŠČAJOČEGA POVPRAŠEVANJA PO TRAJNOSTNIH GRADBENIH PRAKSAH Z RAZVOJEM INOVATIVNIH REŠITEV, KI UPOŠTEVAJO KROŽNOST ZGRADB S POUDARKOM NA HIBRIDNIH KOMPOZITNIH SISTEMIH LES
- BETON. KANDIDAT BO ODGOVOREN ZA: IZVAJANJE PREGLEDA LITERATURE ZA RAZUMEVANJE OBSTOJEČIH METODOLOGIJ IN IZZIVOV, RAZVIJANJE NOVIH OBLIKOVALSKIH REŠITEV, KI DAJEJO PREDNOST IN OMOGOČAJO ENOSTAVNO RAZSTAVLJANJE IN PREDELAVO MATERIALA, IZVAJANJE NAPREDNIH EKSPERIMENTALNIH IN ANALITIČNIH METOD ZA OCENO STRUKTURNE ZMOGLJIVOSTI IN DRUGIH IMPLIKACIJ RAZVITIH REŠITEV, RAZŠIRJANJE IZSLEDKOV RAZISKAV Z OBJAVAMI V RECENZIRANIH REVIJAH IN PREDSTAVITVAMI NA KONFERENCAH.


UE delovnega mesta oziroma dela: KOPER
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro
Drugi pogoji: Sposobnost samostojnega in sodelovalnega dela v multidisciplinarnem mednarodnem raziskovalnem okolju, sposobnost oblikovanja in sporočanja novih raziskovalnih idej (npr. priprava raziskovalnega predloga), izpolnjevanje pogojev za doktorske študente Univerze na Primorskem. Zaželeno: raziskovalne izkušnje z lesom ali lesenimi izdelki, obvladanje orodij za 3D modeliranje in simulacijo, strokovno znanje o konstrukcijskem načrtovanju in analizi. Ponujamo: brezplačno šolnino doktorskega študija, priložnost za sodelovanje v drugih tekočih prestižnih evropskih projektih. Dodatne informacije o raziskovalni temi: dr. Mohammad Derikvand (mohammad.derikvand@famnit.upr.si). Prijava naj vsebuje: življenjepis, motivacijsko pismo, seznam publikacij. Vsa gradiva naj bodo v angleškem jeziku in v formatu pdf.
Prijava je mogoča do: 05.08.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/gradbenistvo-arhitektura-geodezija/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Koper

Vsi oglasi te trgovine
Oglas je objavljen
18.07.2024. ob 00:52
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
31 -krat

ZRSZ - Območna služba Koper

Vsi oglasi te trgovine