Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Apple AirPods Max - Space Grey v originalni embalaži
  • Apple AirPods Max - Space Grey v originalni embalaži
  • Apple AirPods Max - Space Grey v originalni embalaži
  • Apple AirPods Max - Space Grey v originalni embalaži
  • Apple AirPods Max - Space Grey v originalni embalaži

Apple AirPods Max - Space Grey v originalni embalaži

Cena
208 €

+ zaščita kupca 8,32 €

+ dostava 0,00 €

BREZPLAČNA DOSTAVA

Izkoristi popust na vse oglase BREZ SKRBI.

Storitev BREZ SKRBI - Denar za izdelek nakažete na nevtralni račun bolha.com. Če prejeti izdelek ni enak naročenemu ali izdelek ni bil dostavljen, vam vrnemo denar. Pred naročanjem pozorno preberite Navodila in pogosta vprašanja.

Šifra oglasa: 13185469

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Pomurska, Sv. Jurij ob Ščavnici, Sv. Jurij ob Ščavnici
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajam par slušalk Apple AirPods Max v originalni embalaži!

Imajo neverjeten zvok, dobil sem jih kot darilo, vendar imam že par teh slušalk. Zato jih prodajam tukaj, v originalni embalaži.

Slušalke so res odlične, zlasti pri potovanju z letalom in pri učenju, saj je odpravljanje hrupa res dobro.

Ker pa imam samo en par ušes, potrebujem samo en par slušalk, zato je to vaša priložnost, da kupite zelo dobro tehnologijo po odlični ceni.

Slušalke so popolnoma nove, v originalni embalaži s folijo okoli njih, tako da škatla ni bila odprta, tako kot takrat, ko sem jih kupil v trgovini Apple Store.


Slušalke Apple AirPods Max v vesoljsko sivi barvi ponujajo vrhunski zvok v elegantnem dizajnu. Te brezžične vsestranske slušalke so opremljene s funkcijo klica, odpravljanja šumov in intuitivnim upravljanjem glasnosti. S povezljivostjo Bluetooth in Lightning so vsestranske in enostavne za povezovanje. Oblika naglavnega traku zagotavlja udobno prileganje, vgrajeni mikrofon pa jasnost glasu. Slušalke AirPods Max so na voljo v originalni embalaži in so primerne tako za vsakdanjo uporabo kot za avdiofile. Privoščite si vrhunski zvok s slušalkami Apple AirPods Max.

Dostava je možna, lahko kupite preko BREZ SKRBI, vaš denar bo pri Bolhi in lahko blago pregledate, ko ga dobite, če ste z vsem zadovoljni - samo prevzamete blago s pošte in dobim svoj denar. Blago vam bom poslal naslednji dan ali v ponedeljek, če je vikend.( Če vas zanima - pišite na Whatsapp +38670500975 )

Zemljevid

Pale001

Oglas je objavljen
12.09.2024. ob 18:18
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
17 -krat

Pale001

Povezani oglasi