Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Črna mačka
  • Črna mačka

Črna mačka

Cena
0 €
Šifra oglasa: 4168959

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Podarim
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šiška

Opis oglasa

Podarim-oddam 2 črna mucka. Prekmurskega samca, ki sliši na ime Luno in je večni raziskovalec. Najraje se carta in igra vlogo psa, ki prinaša gumice. Je zelo energičen, karizmatičen in očara vsakega. Poln je ljubezni in uživa v pozornosti. Je pameten in nežen.
Druga mačka, je črna gospa Poo iz Tolmina. Svojo baročno postavo vzdržuje s celodnevnim lenarjenjem. Ob večerih se rada stisne k vam in prede za lahko noč. Mucka sta stara cca 6let. Sta kastrirana in cepljena. Najraje jesta Whiskas, Luno tudi pridno čaka, če bo kaj padlo iz mize. Vajena sta bivanja v stanovanju, a zagotovo bi uživala tudi na vrtu. Sta neizmerno potrpežljiva in prijazna do otrok. Poo je malo bolj plašna in se najraje carta samo z domačimi, Luno pa sklepa prijateljstva na vsakem koraku.
Zaradi prevelike odsotnosti od doma in službenih obveznosti, smo se žal odloćili, da bi mucka oddali prijetnim in ljubečim lastnikom, ki bi sprejeli oba hkrati ter jima nudili varen dom. Ker jim sami ne moremo nuditi dovolj pozornosti kot bi želeli, si res želimo lastnike, ki bi za mucka skrbeli z veliko mere lubezni in pozornosti. Odločitev za oddajo je bila težka, a jima res želimo le najbolje. Ogled in prevzem je možen v Ljubljani/Šiška/ ulica Martina Krpana 24. Zraven priložim še 2 mačja wcja ter eno prenosni box.

Zemljevid

giannipop

Vsi oglasi tega oglaševalca
Oglas je objavljen
19.06.2020. ob 12:52
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
947 -krat

giannipop

Vsi oglasi tega oglaševalca