• ISTRA, VIŽINADA - Atraktivna, sodobna vila (prodaja)
  • ISTRA, VIŽINADA - Atraktivna, sodobna vila (prodaja)
  • ISTRA, VIŽINADA - Atraktivna, sodobna vila (prodaja)
  • ISTRA, VIŽINADA - Atraktivna, sodobna vila (prodaja)
  • ISTRA, VIŽINADA - Atraktivna, sodobna vila (prodaja)
  • ISTRA, VIŽINADA - Atraktivna, sodobna vila (prodaja)
  • ISTRA, VIŽINADA - Atraktivna, sodobna vila (prodaja)
  • Ne zamudite priložnosti

ISTRA, VIŽINADA - Atraktivna, sodobna vila (prodaja)

Cena
1.100.000 €
  • Potrebuješ kredit?
  • Klikni za najhitrejši internet!
Šifra oglasa: 11584976
  • Bivalna površina
    170,00 m²
  • Število sob
    5
  • Leto izgradnje
    2023

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Izven Slovenije - Hrvaška, Istrska, Vižinada
Število sob
5
Število nadstropij
Enonadstropna
Vrsta hiše
Samostojna
Bivalna površina
170,00 m²
Površina parcele
868,00 m²
Leto izgradnje
2023
Število parkirnih mest
2
Balkon / terasa / atrij
Terasa
Vrsta cene
Skupna cena
Interna številka oglasa
16964

Opis oglasa

ISTRA, VIŽINADA - Atraktivna, moderna vila

Slikovita Vižinada, več kot 1000 let stara občina, leži na severozahodu Istre na robu doline reke Mirne, 257 metrov nad morjem in ima pod svojim okriljem 27 naselij. . Vižinada je polna neopisljivega miru, pa tudi življenja, energije, hedonizma in gastronomije, s tako impozantno razglednostjo, da je večni navdih, o lepoti katere najbolje priča dejstvo, da je že večkrat služila kot kulisa slavnim svetom. filmi. Občina Vižinada, občina z enim najlepših razgledov v Istri, velja tudi za eno najbolj vinorodnih regij v Republiki Hrvaški, z več kot milijonom trt, ki zaradi kakovosti tal proizvajajo svetovno nagrajena vina s posebnimi aromami in okusi. Ta pravljična občina, ki je postala sinonim za gastronomijo ter vrhunske vinarje in oljare, navdušuje z bogato preteklostjo, kulturno dediščino ter sožitjem človeka in narave. Vižinada in njeni prebivalci brezhibno združujejo bogato preteklost in veličastno naravo z zahtevami sodobnega časa.

Na idilični lokaciji z očarljivim panoramskim razgledom na okolico je naprodaj atraktivna, sodobno opremljena vila. Ta nepremičnina je idealen primer razkošja, ki predstavlja fuzijo sodobne arhitekture in naravnega okolja. Kombinacija tradicionalnih elementov in moderne arhitekture je dosegla brezčasen dizajn, ki se vklaplja v naravno okolje. Poleg funkcionalnosti izredno strokovno načrtovanje namenja posebno pozornost meji med interierjem in eksterierjem, zaradi kaskadnega terena pa je dosežena idealna komunikacija med vrtom in vilo. Pri gradnji je bilo poskrbljeno za uporabo le kakovostnih gradbenih materialov. Vila obsega 170 m² bivalne površine, ki je elegantno razporejena v dveh etažah; pritličje in prvo nadstropje. V nivoju nadstropja je skrbno zasnovan in skrbno urejen dovoz, ki nudi parkirna mesta za dve vozili. Vhod v vilo se nahaja v prvem nadstropju, kjer so tri spalnice, tri kopalnice, shramba, pralnica in hodnik. Iz hodnika vodita dve stopnišči: eno vodi na teraso v pritličju, drugo pa v pritličje vile, kjer je odprt in prostoren koncept bivalnih prostorov, ki združuje dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo. , spalnica z lastno kopalnico, shramba in WC. V istem nivoju pritličja je zunanja terasa pokrita s pergolo. S te terase se po stopnicah spustimo v drugi nivo, kjer se nahaja prelivni ogrevan bazen velikosti 38 m² s sončno ploščadjo in letno kuhinjo s kaminom, pokrito s pergolo. Še en manjši spust vodi do zelene trate z masažno kadjo z lesenim sončnikom. Na drugem nižjem, zadnjem nivoju vrta, je kegljišče. Vila je opremljena s klimatsko napravo za ogrevanje in hlajenje ter sistemom talnega ogrevanja, ki je povezan s toplotno črpalko. Dvorišče je hortikulturno urejeno in ograjeno ter zagotavlja popolno zasebnost in mir. Ta popolnoma integrirana nepremičnina zagotavlja maksimalno udobje in priročnost je idealna priložnost za mirno družinsko življenje, a tudi uspešen turistični najem.

Cenjene stranke, agencijska provizija se obračunava v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 16964

Iva Zajc
Agent s licencom
Mob: +385 92 235 9472
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: iva@dux-istra.com
www.dux-istra.com

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini

Dodatne informacije

Ogrevanje

  • Sistem za ogrevanje: Ogrevalni, klimatski in ventilacijski sistem
  • Klimatska naprava: Da

Dux nekretnine

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Hrvaška
Oglas je objavljen
27.08.2024. ob 12:42
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
47 -krat

Dux nekretnine

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Hrvaška