Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • NIKON D3100
  • NIKON D3100
  • NIKON D3100
  • NIKON D3100
  • NIKON D3100
  • NIKON D3100
  • NIKON D3100
  • NIKON D3100
  • NIKON D3100
  • NIKON D3100
  • NIKON D3100

NIKON D3100

Cena
300 €
Šifra oglasa: 3972847

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Obalno-kraška, Izola, Izola
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

*****Kupljen leta 2012, uporabljen le v času 2018-2020. Odličen fotoaparat, primeren še posebej za začetnike. Z njim lahko naredite res enkratne fotografije. Dela brezhibno, je v odličnem stanju. Ker je bil zelo malo uporabljen, ni nobenih poškodb, prask, nikoli na popravilu.
V nadaljevanju prilagam tehnični opis fotoaparat, slike samega fotoaparata ter nekaj slik, ki sem jih z njim ustvarila. Prodam zaradi nakupa bolj kompleksnega fotoaparata.

-Digitalni fotoaparat Nikon D3100 je zmogljiv in vsestranski zrcalno-refleksni fotoaparat, s katerim boste lahko posneli res enkratne fotografije. -Model se ponaša z ločljivostjo 14,2 milijona slikovnih pik, izredno natančnim 11-točkovnim sistemom samodejnega ostrenja ter velikim 3" – 7,5 cm LCD zaslonom, ki je izredno priročen za oblikovanje kompozicije fotografij ter njihovo pregledovanje, poenostavi pa tudi uporabo menija za retuširanje v fotoaparatu. Nudi širok razpon fotografskih učinkov, ko so D-osvetljevanje, učinki filtra in domiselni učinek pomanjšanja, ki slike spremeni tako, da so videti kot slike pomanjšanih modelov.

-Fotoaparat ponuja štiri načine nastavitev samodejnega ostrenja AF.

-Zahvaljujoč mnogim izredno uporabnim funkcijam je uporaba zelo enostavna. Fotoaparat pa je namenjen ljubiteljskim fotografom in družinam.
Inteligentni način pomočnika nudi prijazno pomoč v fotoaparatu in omogoča, da boste tudi začetniki lahko posneli čudovite fotografije. Vgrajena intuitivna pomoč resnično pomaga do odličnih fotografij. Primeren je takrat, kadar niste prepričani glede nastavitev, saj s pomočjo vprašanj o sliki, ki jo želite posneti, in s samodejno optimizacijo nastavitev fotoaparata omogoča ustvarjanje najboljših možnih fotografij. Način pomočnika lahko uporabite za spoznavanje nastavitev, ki jih lahko prilagodite.

-Ponuja samodejne scenske načine s katerimi boste lahko posneli jasne slike v različnih okoliščinah, saj scenski načini samodejno prilagodijo nastavitve fotoaparata, vključno z nadzorom slike in aktivnim D-osvetljevanjem. D-Movie pa omogoča zajem videa pri polni HD ločljivosti 1920 × 1080 slikovnih točk.

-Možnosti nadzora slike omogočajo prilagajanje videza in razpoloženja fotografij pred fotografiranjem. Na voljo vam je šest nastavitev in sicer: standardna, nevtralna, živahna, enobarvna, pokončna in ležeča.

-Aktivno D-osvetljevanje poskrbi za izredno kontrastnost fotografij, saj v trenutku zajema slike samodejno izravna barvne tone.
Vgrajena sta tudi sistema za odpravljanje prašnih delcev ter sistem za nadzor pretoka zraka, ki odstranjujeta prašne delce s slikovnega senzorja ter zagotavljata jasne in čiste slike.

-Digitalni fotoaparat Nikon D3100 je optimiziran za uporabo z objektivi AF-S in AF-I.

-Fotoaparat D3100 z objektivom 18–55 VR je najbolj cenovno ugoden komplet v celotnem programu izdelkov in predstavlja najboljši način za spoznavanje digitalne zrcalno-refleksne fotografije.

-Priložen je objektiv AF-S VR DX NIKKOR 18–105 mm f/3,5–5,6G, ki predstavlja zelo priljubljen objektiv z zoomom in visokokakovostno optiko. Ponuja 5,8-kratni zoom in je tako primeren za uporabo v vseh mogočih fotografskih pogojih. Opremljen je s pogonom SWM (Silent Wave Motor) za izredno tiho delovanje.

Zemljevid

lunabisaki

Vsi oglasi tega oglaševalca
Oglas je objavljen
13.05.2020. ob 12:50
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
448 -krat

lunabisaki

Vsi oglasi tega oglaševalca