• Gigabyte GTX 1660 SUPER 6GB | GDDR6 | HDMI 3xDisplayport | Gaming Graf
  • Ne zamudite priložnosti

Gigabyte GTX 1660 SUPER 6GB | GDDR6 | HDMI 3xDisplayport | Gaming Graf

Cena
149 €
Šifra oglasa: 13214236

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
22314
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/gtx-1660-super/gigabyte-gtx-1660-super-6gb-gddr6-hdmi-3xdisplayport-gaming-graficna-kartica/ .

Gaming Grafična Kartica Gigabyte GTX 1660 SUPER 6GB




Zmogljivost z NVIDIA Turing arhitekturo
Gigabyte GTX 1660 SUPER 6GB temelji na priznani NVIDIA Turing arhitekturi, ki ponuja izjemno zmogljivost za igranje iger in grafično intenzivne aplikacije. Turing tehnologija omogoča učinkovitejšo porabo energije in boljšo obdelavo grafičnih podatkov, kar je idealno za igralce, ki iščejo odlično zmogljivost pri ugodni ceni.
6 GB GDDR6 pomnilnika
Kartica je opremljena s 6 GB GDDR6 hitrega grafičnega pomnilnika, kar omogoča gladko igranje najnovejših iger pri visoki ločljivosti, kot je 1080p, ter zmogljivost pri delovnih opravilih, kot sta urejanje videov in fotografij. Pomnilnik tipa GDDR6 prinaša hitrejše hitrosti prenosa podatkov, kar se odraža v boljšem odzivu in zmogljivosti grafičnih procesov.
Napreden hladilni sistem WindForce 2X
Gigabyte GTX 1660 SUPER je opremljena z učinkovitim WindForce 2X hladilnim sistemom, ki vključuje dva 90 mm ventilatorja z alternirajočo rotacijo in bakrene toplotne cevi, ki poskrbijo za optimalno odvajanje toplote. Ventilatorji se pri nižjih obremenitvah samodejno izklopijo, kar omogoča tišje delovanje med manj zahtevnimi nalogami.
Povezljivost s 3x DisplayPort in HDMI
Kartica ponuja 3x DisplayPort 1.4 in 1x HDMI 2.0b, kar omogoča enostavno povezavo več monitorjev za razširjene delovne površine ali izboljšano igralno izkušnjo. S podporo za 4K ločljivost je ta kartica primerna tako za igre kot tudi za multimedijske in profesionalne aplikacije, ki zahtevajo natančno sliko.
Real-time senčenje in izboljšane grafične funkcije
Čeprav kartica ne podpira ray tracinga, ponuja napredne senčne tehnologije in izboljšano Turing Shader arhitekturo, ki izboljšuje učinkovitost procesiranja svetlobe in sence. To omogoča realistično grafiko v igrah in aplikacijah, ki uporabljajo kompleksne 3D upodobitve.
RGB osvetlitev Fusion 2.0
Za vizualni učinek kartica vključuje prilagodljivo RGB osvetlitev, ki omogoča spreminjanje barv in svetlobnih učinkov, sinhroniziranih z drugimi komponentami v računalniku. To omogoča prilagoditev grafične kartice vašemu stilu ali gaming postavitvi.

Gigabyte GTX 1660 SUPER 6GB je odlična gaming grafična kartica srednjega razreda, ki nudi izjemno zmogljivost za igranje iger pri 1080p in 1440p ločljivostih. Z naprednim WindForce 2X hlajenjem, hitrim GDDR6 pomnilnikom in podporo za več zaslonov ponuja zmogljivost, ki je dovolj za igralce in ustvarjalce vsebin, ki iščejo zanesljivo grafično kartico po dostopni ceni.



Zmogljivost grafične kartice GTX 1660 SUPER si preverite v spodnjem videu:
 

https://www.youtube.com/watch?v=xJZTsuE98-g




Ob nakupu nove grafične kartice omogočamo odkup vaše stare ali "staro za novo".
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Druge grafične kartice v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo grafičnih kartic si lahko ogledate na: GRAFIČNE KARTICE




Zakaj se nakup grafične kartice v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Podrobnosti o izdelku
Znamka grafične kartice: Nvidia
Velikost Grafičnega Spomina: 11 GB
Napajanje: 1x 8pin PCIe
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
19.09.2024. ob 01:32
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
16 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija