Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Mandale
  • Mandale

Mandale

Cena
15 €
Šifra oglasa: 10056797

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Ajdovščina, Ajdovščina
Stanje
novo

Opis oglasa

Mandale 10x10 cm

Roza: vzbuja empatijo in občutljivost; je znamenje upanja; je pozitivna barva, ki navdihuje s toplino in pomirja čustva. Išče zahvalo, spoštovanje in občudovanje. Predstavlja sladkost in nedolžnost otroka v nas.

Vijola: je barva domišljije in duhovnosti; je introspektivna barva, ki nam omogoča da stopimo v stik z našimi globljimi mislimi. Pomirja naša čustva, povečuje psihično sposobnost, duhovno razsvetljenje, a nas kljub temu drži trdno na tleh.
V astrologiji jo povezujemo z znamenjem strelca.

Modra: je barva miru in harmonije, barva zrelosti, razumskosti, natančnosti, sposobnosti, barva visokih vrednot. Je barva zaupanja, iskrenosti in zvestobe; kaže na notranjo varnost in zaupanje. Modra barva je idealistična, izboljšuje naše samoizražanje in našo sposobnost komuniciranja.
V astrologiji jo povezujemo z znamenjem strelca in planetom Jupitrom.

Zelena: je barva ravnotežja in harmonije; je barva rasti, pomladi, prenove in ponovnega rojstva. Obnavlja in vrača energijo. Je zavetišče pri vsakdanjih obremenitvah sodobnega življenja in zato nam ponovno vrača občutek dobrega počutja.
V astrologiji jo povezujemo z 2. hišo (denar) in 9. hišo (višje znanje), prav tako je barva znamenja dvojčka.

Rumena: je barva sonca, svetlobe in optimizma, barva duha in razuma. Barva, ki poživlja, aktivira in osvobaja pred strahovi. Spodbuja naše mentalne sposobnosti, ustvarja duševno spretnost in dojemanje. Ponuja upanje, srečo, razigranost in zabavo. Pomaga nam pri iskanju novih poti.
V astrologiji jo povezujemo s Soncem, znamenjem Leva in 11. hišo (hišo prijateljev in skupin).

Oranžna: izžareva toplino in veselje. Je optimistična in očarljiva, prinaša spontanost in pozitiven pogled na življenje, ohranja nas motivirane in nam pomaga gledati na svetlo plat življenja; pomaga pri prilagoditvi novih idej, osvobaja omejitve duha.
V astrologiji jo povezujemo z znamenjem leva in s Soncem.

Rdeča: pomen rdeče barve je energija, strast in akcija.Je spodbudna barva, saj v nas vzbuja čustva in nas motivira k ukrepanju. Spodbuja ambicije in odločnost. Kaže na močno voljo, pogon in vztrajnost. Daje zaupanje tistim, ki so sramežljivi, plahi ali imajo premalo volje. Ker je barva fizičnega gibanja, v nas prebudi našo fizično življensko silo.
V astrologiji jo povezujemo z znamenjem ovna, Marsom (planet akcije), 3. hišo (komunikacija) in 4. hišo (dom, družina).

Zemljevid

jurs2

Vsi oglasi tega oglaševalca
Oglas je objavljen
04.10.2022. ob 18:56
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
167 -krat

jurs2

Vsi oglasi tega oglaševalca