Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Vrtljivo stojalo za torto
  • Vrtljivo stojalo za torto
  • Vrtljivo stojalo za torto
  • Vrtljivo stojalo za torto
  • Vrtljivo stojalo za torto

Vrtljivo stojalo za torto

Cena
14,99 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 11817023

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Petelinjek
Stanje
novo

Opis oglasa

Čudovito vrtljivo stojalo za torto je nepogrešljiva oprema za vsakega slaščičarja in ljubitelja tort. S tem krožnikom se vam bodo dekorativna dela in okrasitev tort ter drugih slaščic zelo olajšala. Stojalo omogoča prost in varno vrtljivost v obeh smereh, kar je ključnega pomena pri ustvarjanju popolnih tort.

Glavne lastnosti izdelka: Stojalo je izdelan iz varne za hrano plastike, kar zagotavlja, da je primeren za uporabo pri pripravi hrane. Material ne vpija vonjav in tekočin, kar ohranja okusnost vaših slaščic. Izdelek je izjemno enostaven za uporabo in čiščenje, kar vam prihrani čas in trud. Stojalo se vrti v obe smeri, kar omogoča enostavno in natančno okraševanje tort ter priročno postrežbo pekovskih izdelkov. Trdna izdelava zagotavlja vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo stojala.

Tehnične specifikacije:

Material: plastika.

Premer krožnika: 28 cm.

Premer na dnu: 23 cm.

Višina: 7 cm.

Barva: vijolična.

To vrtljivo stojalo za torto bo vaše slaščičarsko ustvarjanje dvignilo na novo raven. Ne glede na to, ali pripravljate torte za posebne priložnosti ali uživate v ustvarjanju slaščic za svojo družino in prijatelje, vam bo to stojalo omogočilo enostavno in elegantno okraševanje ter postrežbo. Kupite in izboljšajte svoje slaščičarske spretnosti!

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
23.11.2023. ob 18:11
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
40 -krat