Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Prenosna klima brez cevi za vodo 3v1, klima
  • Prenosna klima brez cevi za vodo 3v1, klima
  • Prenosna klima brez cevi za vodo 3v1, klima
  • Prenosna klima brez cevi za vodo 3v1, klima
  • Prenosna klima brez cevi za vodo 3v1, klima

Prenosna klima brez cevi za vodo 3v1, klima

Cena
299,99 €
Šifra oglasa: 12989731

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Bežigrad
Stanje
novo

Opis oglasa

Znižali smo vse artikle! Tudi do 50% znižanje, Samo za kratek čas

Izdelke lahko naročite v naši spletni trgovini: https://buildbay.eu/sl/.
Prenosna klima 3v1
Poslovite se od vročih in prepotenih dni s to klimo 3 v 1!

Brez zapletene namestitve je ta prenosni hladilnik zraka z nazivno močjo 60 W priročen in varčen z energijo pri vsakodnevni uporabi. Z izdatno prostornino rezervoarja za vodo 2,8 litra lahko uživate v dolgotrajnem hlajenju, ne da bi vam bilo treba pogosto polniti. In zgornji rezervoar za vodo je primeren za starejše in nosečnice za polnjenje vode. Hladilnik zraka, opremljen z 2 škatlama z ledenimi kristali, zagotavlja dodaten hlad. Poleg tega lahko izbirate med tremi različnimi načini: Normal, Natural in Sleep. Navpično nihanje 90° in vodoravno nihanje 60° zagotavljata, da hladen zračni tok doseže vsak kotiček prostora. Poleg tega lahko s priročnim daljinskim upravljalnikom ali LED nadzorno ploščo na dotik preprosto nastavite 3 hitrosti ventilatorja in časovnik 0-12 ur.

Značilnosti:

Večnamenski grelec in hladilnik zraka: klimatska naprava, opremljena z vsestranskimi funkcijami, deluje kot grelec, hladilnik zraka, vlažilec in čistilec zraka. Vse vaše potrebe izpolnjuje ta stroj. Znižuje temperaturo z izhlapevanjem. Pozimi deluje kot grelec, kar pomeni, da imate vedno zagotovljeno optimalno temperaturo, idealno za dom in pisarno.
Zdrav in čist zrak: naprava poleg hladu in toplote ustvarja tudi zdravo okolje s čistim zrakom. Posebej opremljen s funkcijo čiščenja zraka pomaga izboljšati in sterilizirati zrak s sproščanjem negativno nabitih ionov, s čimer odstrani onesnaževala iz zraka, kar pozitivno vpliva na vaše zdravje.
3-stopenjski ventilator in 8-urni časovnik: Zahvaljujoč praktični funkciji časovnika klimatska naprava zagotavlja, da lahko ponoči uživate v udobnem spanju pri ustrezni temperaturi. Poleg tega je ventilator nastavljiv na 3 hitrosti. Ta funkcija vam v kombinaciji s hladilnikom in grelnikom zraka omogoča individualno prilagajanje hlajenja in ogrevanja ter zagotavlja optimalno hitrost.
Uporabniku prijazen dizajn: Zahvaljujoč LCD plošči, ki priročno prikazuje nastavitev hitrosti in časa, lahko preprosto upravljate vlažilnik. Za še višjo raven udobja je priložen tudi daljinski upravljalnik za takojšnjo uporabo. Hladilnik zraka lahko poljubno postavite v prostor in ga upravljate od kjer koli. Hkrati je velik 7L rezervoar za vodo odstranljiv, kar omogoča enostavno čiščenje, njegova velikost pa zagotavlja dolgotrajno hlajenje in vam ga ni treba pogosto polniti.
Kompaktna velikost in premična kolesa: Mobilna klimatska naprava meri 38 x 28,5 x 74 cm (D x Š x V) in tehta 8 kg. Njegova kompaktna oblika omogoča enostaven transport. Ker zavzame malo prostora, je popoln za večino prostorov. Poleg tega 4 kolesa na dnu pomagajo pri premikanju, kar vam omogoča, da uživate v hladu kjer koli.

Specifikacije
Tehnični podatki:

Barva: siva
Material: PP
Dimenzije izdelka: 38 x 28.5 x 74 cm (D x Š x V)
Nazivna moč: 75 W
Napetost: 220-240 V, 50/60 Hz
Nizka raven hrupa: 44 dB
Prostornina rezervoarja za vodo: 7 l
Neto teža: 10 kg

 

Paket vsebuje:
1 x klimatska naprava
2x ledena pakiranja
1 x daljinski upravljalnik
1 x Navodila
---------------------------------------
Ta artikel lahko kupite na naši spletni strani: https://buildbay.eu/sl/

Ponujamo vam možnosti plačila preko kreditne/debetne kartice in direktnega bančnega nakazila.
Vsak nakup lahko opravite popolnoma brez skrbi, saj smo registrirano podjetje, ki se že dolgo časa ukvarja z izdelki za domače in profesionalne mojstre.
Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki: 040230880 ali emailu: info@buildbay.eu

Vaša ekipa,
Buildbay.eu

Spletna povezava

Zemljevid

buildbay

Vsi oglasi te trgovine
Oglas je objavljen
26.07.2024. ob 01:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
160 -krat

buildbay

Vsi oglasi te trgovine