• MONTER NA TERENU / DELAVEC V PROIZVODNJI - M/Ž
  • Ne zamudite priložnosti

MONTER NA TERENU / DELAVEC V PROIZVODNJI - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 13240493

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PL13509

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: MONTER NA TERENU / DELAVEC V PROIZVODNJI - M/Ž
Naziv delodajalca: KLIN, PROIZVODNO TRGOVSKO PODJETJE D.O.O., LOGATEC
Naslov delodajalca: TOVARNIŠKA CESTA 21, 1370 LOGATEC
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: KRANJC LEON, +38640 886 124, leon.kranjc@klin-dimniki.com
Opis del in nalog: - POMOČ PRI MONTAŽI IN PROIZVODNJI LAHKIH IZDELKOV IZ INOX PLOČEVINE. OPIS DELA: POSTAVITEV DIMNIKOV IN PREZRAČEVALNIH ELEMENTOV ZAJEMA IZDELAVO PREBOJEV IN ODPRTIN V OBJEKTU IN STREHI, MONTAŽO NOSILNIH ELEMENTOV, SESTAVO DIMNIŠKIH ELEMENTOV TER VGRADNJO ZAKLJUČNIH ROZET IN STREŠNIH OBROB. DELO SE IZVAJA TUDI NA VIŠINI S POMOČJO LESTEV IN DVIŽNIH KOŠAR. VSAKODNEVNO SE SREČUJEMO TUDI S KRATKOTRAJNIM DELOM NA STREHI, ZATO V KOLIKOR IMATE TEŽAVE Z DELOM NA VIŠINI OZ. IMATE S PLEZANJEM PO LESTVI NA STREHO, ŽAL NISTE PRIMEREN KANDIDAT. V KOLIKOR VREME NE DOPUŠČA DELA NA STREHI ALI V DRUGIH OKOLIŠČINAH, DELAVEC OPRAVLJA ENOSTAVNA DELA V DELAVNICI. PRI DELU SE SREČUJEMO Z ROČNIM ORODJEM, KOT SO: KOTNA BRUSILKA, BATERIJSKI VIJAČNIK, ELEKTRIČNE ŽAGE ZA LES TER DRUGO ROČNO ORODJE ZA POTREBE MONTAŽE. ZA PRIPRAVO PREBOJEV SE UPORABLJA RUŠILNO KLADIVO, ROČNI IN STEBRNI KRONSKI VRTALNIK.

UE delovnega mesta oziroma dela: LOGATEC
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Vozniški izpit: B
Drugi pogoji: ZAPOSLIMO SPRETNE KANDIDATE, KI SO PRIPRAVLJENI PREVZETI ODGOVORNOST, DA JE DELO OPRAVLJENO, TEMU PRIMERNO JE TUDI STIMULATIVNO PLAČILO.OD KANDIDATA PRIČAKUJEMO, DA IMA ŽELJO IN VOLJO DO DELA, ŽELJO PO RAZVIJANJU ROČNIH SPRETNOSTI. NOVEMU SODELAVCU BOMO NUDILI MOŽNOST PRIUČITVE, ENOIZMENSKI DELAVNIK, REDNO, DOBRO IN STIMULATIVNO PLAČILO. KER SMO MLADO PODJETJE V KONSTANTNI RASTI, BO IMEL NOVI SODELAVEC TUDI MOŽNOST NAPREDOVANJA. ČE BI BILI TUDI VI DEL NAŠE EKIPE POTEM POSREDUJTE SVOJ ŽIVLJENJEPIS IN OSEBNE PODATKE NA ELEKTRONSKI NASLOV: LEON.KRANJC@KLIN-DIMNIKI.COM
Prijava je mogoča do: 30.09.2024
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/proizvodnja/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
25.09.2024. ob 00:29
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
3 -krat

ZRSZ - Območna služba Ljubljana

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija