Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • G36 in MP5 z opremo
  • G36 in MP5 z opremo
  • G36 in MP5 z opremo
  • G36 in MP5 z opremo
  • G36 in MP5 z opremo
  • G36 in MP5 z opremo
  • G36 in MP5 z opremo

G36 in MP5 z opremo

Cena
160 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 4549784

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Celje, Lopata
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

-MP5 je lepo ohranjena, stara približno 4 leta. Vgrajen ima tudi mosfet, kar se pozna na večji hitrosti streljanja. Nameščeno ima tudi vodilo ( priloženi imbus ključi) za red-dot. Prilagam še avtomatski nabojnik (ni potrebno navijanje) v velikosti 100BB-jev in originalno škatlo ter palčko za čiščenje cevi.
-G36 je v malce slabšem stanju kot MP5 (ponekod odlomljen kakšen nebistven košček, safety ne dela), sem jo pa lani razstavil in dal nov motorček, tako da puška dela kot mora. Od takrat je bila uporabljena vse skupaj 20 min.
Pri obeh puškah je potrebna nova baterija, saj se relativno hitro izprazne.

OPREMA:
-Red dot (Swiss Arms 30mm quick detachable), ki ima funkcijo rdeče ali zelene pike. Nameščeni ima tudi zaščitni stekelci. Je zelo malo rabljen (vse skupaj le par ur) in v odličnem stanju (prilagam original škatlo ter navodila).
- Zaščitna očala so v odličnem stanju in pokrijejo celoten predel oči iz vseh strani (kot smučarska očala) ter imajo priložena 3 različna stekelca (črno za močno svetlobo, prozorno za normalne pogoje in rumeno za boljšo vidljivost v mraku/večeru).
- Varnostni polnilec za baterije Swiss Arms polni baterije brez skrbi, da bi se prepolnile ali pregrele. Dokler lučka utripa, se baterije polnijo, ko sveti neprekinjeno, so polne.
- Ostala oprema: Zaščitne rokavice, hitri polnilec nabojnikov, 2 pasova, torbico za 2 nabojnika (pripne se za pas na hlačah), ena skoraj prazna in ena skoraj polna vreča 4000 BB-jev (Swiss Arms Platinum Series 6mm, 0.25g) ter improvizirano stojalo za MP5 za lažje merjenje v ležečem položaju.

V primeru nakupa celotnega kompleta (tako imam najraje, zato tudi občutno nižja cena) podarim vse iz zadnje točke pri opremi.
-Celoten komplet 160 EUR

-MP5 60 EUR
-G36 50 EUR
-Red dot 30 EUR
-Zaščitna očala 15 EUR
-Varnostni polnilec 10 EUR
-Vsi BB-ji 7 EUR
-Torbica za nabojnike 10 EUR
-Ostala oprema po dogovoru

Zemljevid

mihecgrad

Vsi oglasi tega oglaševalca
Oglas je objavljen
29.08.2020. ob 16:52
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
425 -krat

mihecgrad

Vsi oglasi tega oglaševalca