• IC-2725E VHF/UHF
  • IC-2725E VHF/UHF
  • Ne zamudite priložnosti

IC-2725E VHF/UHF

Cena
240 €
Šifra oglasa: 13118380

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana, Topniška
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

PRODAM....IC-2725E VHF/UHF FM dvopasovni mobilni oddajnik-sprejemnik vključuje številne priljubljene funkcije iz prejšnjih Icomovih mobilnih postaj, vključno z VHF/VHF UHF/UHF ali VHF/UHF hkratnim sprejemom, neodvisno nastavitev in paketno komunikacijo. Če k temu dodate še barvit osvetljen LCD in eleganten dizajn, boste imeli enega najbolj zaželenih mobilnih telefonov na trgu v zadnjih letih.

Krmilnik IC-2725E je ločen od glavne enote in ga je mogoče namestiti na armaturno ploščo, pri čemer je glavna enota pod sedežem ali v prtljažniku. To je lahko v veliko pomoč pri vgradnji v sodoben avtomobil, kjer je prostor omejen.

IC-2725E je zelo enostaven za uporabo. Preprost pritisk na gumb vam omogoča hitro preklapljanje med glavnim (oddajnim) pasom in podpasom. Neodvisen gumb za uglaševanje na pas omogoča preprosto in hitro uglaševanje. Stikala za glasnost, squelch in druga funkcijska stikala so simetrično razporejena za lažjo uporabo.
Priloženi mikrofon za daljinsko upravljanje HM-133 razširja uporabnost IC-2725E, saj vam omogoča vnos frekvenc neposredno s tipkovnice. Gumba F1/F2 si zapomnita celotne nastavitve oddajnika-sprejemnika, vključno s frekvencami in nastavitvami tona.
Na sprednji strani glavne enote je priključek mini DIN (6-polni) za neposredno povezavo paketnega modema pri 9600 bps. 1200bps-paketna komunikacija je možna tudi iz neposrednega paketnega konektorja ali preko mikrofonskega konektorja.
Standardni sistemi za tonsko signalizacijo CTCSS in DTCS zagotavljajo tiho stanje pripravljenosti, vključene pa so tudi uporabne funkcije, kot sta 'žepni pisk' in skeniranje tonov. 'Žepni pisk' deluje kot pozivnik, saj s piskom opozori operaterje, ko sprejemnik-sprejemnik prejme signal, ki vsebuje prednastavljen ton. Tonsko skeniranje zazna frekvenco tona CTCSS, ki se uporablja na repetitorju.
Nova značilnost IC-2725E je izbirni dušilnik squelch, ki zmanjša motnje zaradi močnih bližnjih signalov. Izbirna zakasnitev squelch ohranja squelch v odprtem stanju za določeno obdobje, tudi ko prejeti signal nenadoma postane šibkejši od ravni praga.
MOS-FET ojačevalnik moči zagotavlja močnih 50 W v pasu 145 MHz in 35 W v pasu 430–440 MHz. Izhodna moč je nastavljiva v 3 korakih. IC-2725E ima skupaj 212 pomnilniških kanalov, 200 običajnih kanalov, 2 klicna kanala in 10 robov skeniranja.
IC-2725 je dobavljen z mikrofonom za daljinsko upravljanje HM-133, ločilnim kablom sprednje plošče OPC-889, napajalnim kablom za enosmerni tok OPC-346 in nosilcem krmilnika MB-84........NA EMAILE IN SMS-E NE ODGOVARJAM...TEL..MOBI--064241766...LJUBLJANA

Zemljevid

desim

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 LJUBLJANA, Osrednjeslovenska, Slovenija
Oglas je objavljen
27.08.2024. ob 16:21
Do poteka še
Oglas je prikazan
112 -krat

desim

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  1000 LJUBLJANA, Osrednjeslovenska, Slovenija