• Slika - Vnesite srečo, mir in blaginjo v svoj dom!
  • Slika - Vnesite srečo, mir in blaginjo v svoj dom!
  • Ne zamudite priložnosti

Slika - Vnesite srečo, mir in blaginjo v svoj dom!

Cena
100 €
Šifra oglasa: 12892346

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Radvanje
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Iščete popoln dodatek, ki bo vašemu domu prinesel eleganco in harmonijo? Čudovita umetniška slika večjega formata (50 x 100 cm, akril na platno) bo navdušila vsakogar, ki stopi v vaš prostor. Ta osupljiva slika je kombinacija prefinjenih barv bež in rjave, ki jih dopolnjujejo zlate in srebrne bleščice.

Zakaj Vaš Dom Potrebuje To Sliko?

1. Vnese Srečo: Barvna paleta bež in rjave ustvarja topel in prijeten občutek, ki spodbuja občutek domačnosti in zadovoljstva. Zlate bleščice simbolizirajo bogastvo in blaginjo, medtem ko srebrne bleščice prinašajo občutek svežine in pozitivne energije. Skupaj te barve tvorijo harmonično celoto, ki povečuje srečo in zadovoljstvo v vašem domu.

2. Prinaša Mir: Umirjene in naravne barve bež in rjave ustvarjajo sproščujoče okolje, ki pomaga pri zmanjševanju stresa in napetosti. Zlate in srebrne bleščice nežno ujamejo svetlobo in ustvarjajo pomirjujočo igro svetlobe, ki deluje blagodejno na vaša čutila. Ta slika bo vaš prostor napolnila z občutkom miru in spokojnosti.

3. Privablja Denar: V feng šuju zlata barva simbolizira bogastvo, srebrna pa blaginjo in uspeh. Prisotnost teh barv v vašem domu lahko poveča pretok pozitivne energije, kar privablja finančno blaginjo in uspeh. S to umetniško sliko boste ustvarili okolje, ki spodbuja prosperiteto in priložnosti.

Edinstvena Dekoracija za Vsak Prostor
Ne glede na to, ali želite osvežiti dnevno sobo, spalnico, pisarno ali katerikoli drugi prostor, bo ta slika popolna izbira. Njena edinstvena kombinacija barv in bleščic se bo odlično podala k različnim stilom notranje opreme, od klasičnega do modernega.

Investicija v Umetnost in Blaginjo
Nakup te slike ni le estetska odločitev, temveč tudi naložba v vašo prihodnost. Umetniška dela imajo sposobnost, da pozitivno vplivajo na naše počutje in energijo v prostoru. Naj ta slika postane simbol vašega uspeha in blaginje.

Zemljevid

b-eva

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  2000 Maribor, Podravska, Slovenija
Oglas je objavljen
29.06.2024. ob 17:29
Do poteka še
Oglas je prikazan
45 -krat

b-eva

Vsi oglasi tega oglaševalca
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Uporabnik ni trgovec in zanj ne veljajo določbe EU o varstvu potrošnikov.
  • Naslov:  2000 Maribor, Podravska, Slovenija