• YESOUL pametno sobno kolo M1 - Belo
  • YESOUL pametno sobno kolo M1 - Belo
  • YESOUL pametno sobno kolo M1 - Belo
  • YESOUL pametno sobno kolo M1 - Belo
  • YESOUL pametno sobno kolo M1 - Belo
  • Ne zamudite priložnosti

YESOUL pametno sobno kolo M1 - Belo

Cena
279 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 13308955

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Nova Gorica
Interna številka izdelka
000651
Stanje
novo

Opis oglasa

Brezplačna poštnina za nakupe nad 50€.
YESOUL pametno sobno kolo M1
Šport je bistvena sestavina zdravega načina življenja, pri tem pa si zamislite, da imate svojo telovadnico lahko kar doma. Podjetje YESOUL v ta namen predstavlja Spinning Bike M1 - pametno sobno kolo s pomočjo katerega boste lahko okrepili mišice nog, bokov, zadnjice, rok in ramen, pomagal pa vam bo tudi pri odpravljanju odvečnih maščob s stegen ter nezaželenih trebušnih oblog.
Pametno sobno kolo kljub teži 33-ih kilogramov zavzema zelo malo prostora (0,5 m2), s svojimi dimenzijami 1000 x 510 x 1250 mm pa ponuja hiter in udoben sistem zlaganja. Njegova zasnova v obliki črke H zagotavlja visoko stabilnost, jeklena konstrukcija pa poskrbi, da brez težav prenese nosilnost uporabnika vse do 100 kg. Dodano vrednost predstavljajo tudi majhna transportna kolesa na sprednjem delu okvirja, ki vam omogočajo enostaven premik po hiši/stanovanju/pisarni, pri tem ga le rahlo privzdignite in povlecite za seboj do mesta, kjer želite vaditi.
Yesoul M1 je opremljen z 19-5" palčnim stojalom za vaš pametni telefon ali tablico, tako vam bo s pomočjo nameščene mobilne aplikacije Yesoul Sportsna omogočil ogled nasvetov profesionalnih trenerjev, pa tudi dostop do podatkov o vaši telesni pripravljenosti. Na voljo vam bodo tako podatki v realnem času o srčnem utripu, porabljenih kalorijah, prevoženi razdalji, času, vzdržljivosti, ritmu, itd. Samo kolo je zasnovano z visoko kakovostnimi komponentami, pri čemer naj izpostavimo jermenski pogon ter magnetni uporni sistem, le-ta brez fizičnega trenja s kolesom zagotavlja gladko in tiho uporabo, tako je naprava idealna za učinkovito vadbo doma. Kolo simulira naravne gibe pedaliranja in vam pri tem ponuja dve smeri izvajanja vaj (naprej in nazaj), prilagodite pa lahko tudi njegovo intenzivnost (100 korakov) glede na vaše fizično stanje s preprostim zamikom gumba. Pri njegovi uporabi je opremljen z udobnimi pedali z široko platformo, za večjo stabilnost pa poskrbi spredaj nameščen vztrajnik.
Aplikacija Yesoul podpira številne pametne funkcije ter vam vsak dan postreže z novimi vajami in učinkovitimi metodami za porabljanje kalorij (skupaj do 2000 vaj). Nasveti med vadbo so tudi vizualno prikazani na zaslonu, kar uporabnikom omogoča enostavno upravljanje načina in po potrebi ustrezno spreminjanje samih vaj.
Za več informacij o izdelku nas obiščite na: www.smartus.si

Spletna povezava

Zemljevid

Smartus.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
12.10.2024. ob 01:21
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
13 -krat

Smartus.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija