Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Balkonske solarne elektrarne
  • Balkonske solarne elektrarne

Balkonske solarne elektrarne

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12173769

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Komenda, Suhadole
Stanje
novo

Opis oglasa

Nudimo vam balkonske solarne elektrarne proizvajalca VESKA.

Balkonske solarne naprave predstavljajo inovativno in trajnostno rešitev za pridobivanje sončne energije v urbanem okolju, kjer je pogosto omejen prostor za namestitev klasičnih sončnih panelov. Te naprave so običajno manjše in bolj prilagodljive, zasnovane tako, da se enostavno namestijo na balkon ali drugo zunanjo površino stavbe. Tu so nekatere značilnosti in prednosti balkonskih solarnih naprav:

1. **Prilagodljivost in majhnost**: Balkonske solarne naprave so običajno kompaktne in lahke, kar omogoča enostavno namestitev na različnih vrstah balkonov. Zaradi svoje majhnosti so tudi primerne za manjše površine.

2. **Enostavna namestitev**: Namestitev balkonskih solarnih naprav je običajno preprosta, brez potrebe po kompleksnih posegih v stavbno strukturo. Večina teh naprav je samostojnih, kar pomeni, da ni potrebna povezava s hišnim električnim omrežjem.

3. **Prenosljivost**: Nekatere balkonske solarno naprave so zasnovane tako, da jih je mogoče enostavno prestavljati, kar omogoča najboljšo izpostavljenost sončni svetlobi skozi vse leto.

4. **Polnilne funkcije**: Večina teh naprav je opremljena s polnilniki USB ali drugimi vtičnicami, kar omogoča polnjenje mobilnih naprav, kot so pametni telefoni, tablice ali prenosni računalniki.

5. **Osvetlitev balkona**: Nekatere naprave so oblikovane tudi kot vir osvetlitve za balkon. Te vključujejo LED luči, ki se napajajo s pomočjo sončne energije.

6. **Vgrajeni senzorji**: Nekatere naprave imajo vgrajene senzorje za spremljanje proizvodnje energije, kar omogoča spremljanje učinkovitosti sistema.

7. **Okoljska prijaznost**: Uporaba sončne energije za napajanje električnih naprav na balkonu zmanjšuje odvisnost od konvencionalnih virov energije in prispeva k zmanjšanju ogljičnega odtisa.

8. **Dolgoročni prihranki**: Kljub temu, da so začetni stroški lahko nekoliko višji, lahko dolgoročno balkonske solarne naprave prinesejo prihranke pri stroških električne energije.

Spletna povezava

Zemljevid

RAR-ECO d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Oglas je objavljen
19.02.2024. ob 07:20
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
211 -krat

RAR-ECO d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine

Povezani oglasi