Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Garmin FENIX 6X PRO SOLAR Titanium Black
  • Garmin FENIX 6X PRO SOLAR Titanium Black
  • Garmin FENIX 6X PRO SOLAR Titanium Black
  • Garmin FENIX 6X PRO SOLAR Titanium Black
  • Garmin FENIX 6X PRO SOLAR Titanium Black
  • Garmin FENIX 6X PRO SOLAR Titanium Black
  • Garmin FENIX 6X PRO SOLAR Titanium Black
  • Garmin FENIX 6X PRO SOLAR Titanium Black
  • Garmin FENIX 6X PRO SOLAR Titanium Black
  • Garmin FENIX 6X PRO SOLAR Titanium Black

Garmin FENIX 6X PRO SOLAR Titanium Black

Cena
300 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 10637711

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto, Otočec
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam solidno ohranjeno fenix uro ali menjam za 7X/Epix. Ura je posodobljena ter naloženi vsi zemljevidi. Kuplena A2U 22.10.2021 (https://www.garmin.com/sl-SI/p/641375#specs)

Model Fenix 6X Pro Solar je naša prva ura, ki omogoča polnjenje s sončno energijo, zato se lahko odpravite tako daleč, kot želite. Ura je opremljena z 1,4-palčnim steklom Power Glass™, ki s sončno svetlobo podaljša napajanje z baterijo na pustolovščinah, kjer ni električnega omrežja.

Sončna svetloba napolni uro z brezplačno energijo in tako podaljša čas med posameznimi polnjenji
Predhodno naloženi smučarski zemljevidi za več kot 2000 smučarskih središč po vsem svetu
Funkcija Upravitelj napajanja prikaže, kako lahko s prilagoditvijo nastavitev podaljšate napajanje z baterijo
Senzor za merjenja srčnega utripa na zapestju1 in senzor pulznega oksimetra2 omogočata vpogled v vadbene dejavnosti
Opravite sinhronizacijo s priljubljenimi storitvami pretakanja in poslušajte glasbo brez telefona

Edinstvena funkcija PacePro vam pomaga ohranjati tempo z vodenjem, ki se prilagaja naklonu med tekom po progi. Bodite oskrbljeni z informacijami, ko ste na snegu. Ta predhodno naložen profil zmore razlikovati med smučanjem in plezanjem. Samodejno prikaže ločene parametre za vzpenjanje in spuščanje. Spremljajte podrobne parametre vsake vožnje z gorskim kolesom ter posebna merjenja napornosti in lahkotnosti, s katerimi se ocenjujeta zahtevnost proge in zveznost vožnje med spustom. S tem dobite rezultat, ki ga lahko naslednjič še izboljšate. Pripravite se, da ujamete valove. fēnix 6 Solar podpira funkcijo Surfline Sessions, ki ustvari videoposnetek vsakega vala, ki ga odpeljete pred kamero Surfline. Videoposnetke si lahko pozneje ogledate in analizirate, kako ste se odrezali. Dostopajte do barvnih zemljevidov CourseView za več kot 41 000 igrišč za golf po vsem svetu, ciljanje z gumbom in funkcijo za razdalje PlaysLike. Izbirajte med predhodno naloženimi animiranimi vadbami ali prenesite dodatne vadbe iz spletne skupnosti Garmin Connect.

Oglejte si podatke o srčnem utripu in prejmite opozorila, če imate previsok ali prenizek utrip v času počitka. Merite, kako zelo se napreza srce med dejavnostmi, tudi pod vodo. Optimizirajte zaloge telesne energije na podlagi spremenljivosti srčnega utripa, stresa, spanja in drugih podatkov, s katerimi lahko ugotovite, kdaj ste pripravljeni na dejavnost in kdaj potrebujete počitek. Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Ko je omogočen samodejni cilj, si po dejavnosti lahko ogledate tudi, koliko tekočine ste predvidoma izgubili s potenjem, cilj pa se ustrezno prilagodi. Oglejte si napredne parametre vadbe, ki vključujejo dinamiko teka, svetovalca za regeneracijo in številne druge možnosti. Poleg tega lahko ocenite svoj najvišji VO2, prilagojen vročini in nadmorski višini. Senzor pulznega oksimetra za aklimatizacijo na nadmorsko višino ali spremljanje spanja s svetlobnimi žarki na zapestju meri, kako dobro vaše telo absorbira kisik. Pridobite vpogled v popolno razčlenitev na fazo plitvega, globokega in spanja REM ter spremljajte podatke pulznega oksimetra in podatke o dihanju. Vse si oglejte v namenskem pripomočku, ki poleg naštetega vključuje tudi oceno stresa in vpogled v druge podatke.

Z načrtovalnikom vzponov ClimbPro si na prenesenih progah v realnem času oglejte informacije o trenutnem vzponu in prihodnjih vzponih, vključno z naklonom, razdaljo in povečanjem višine. Dostopajte do več globalnih navigacijskih satelitskih sistemov (GPS, GLONASS in Galileo) ter lažje spremljate svojo lokacijo v zahtevnih razmerah kot samo z omrežjem GPS. Odpravite se na novo pot s senzorji VBK, ki vključujejo višinomer za podatke o nadmorski višini, barometer za spremljanje vremenskih razmer in triosni elektronski kompas. Ta pripomoček prikazuje vašo trenutno nadmorsko višino, aklimatizirano nadmorsko višino in povezane podatke pulznega oksimetra, srčni utrip ter hitrost dihanja, s čimer lahko vidite, kako napredujete na trenutni višini. Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem ter med dihalnimi vajami in jogo. Med posameznimi polnjenji lahko raziščete širni svet. Način odprave, ki omogoča beleženje položaja GPS z izjemno nizko porabo energije, traja več tednov. Ta ura vam nudi animirane kardio vadbe, vadbe za moč, jogo in pilates, ki jim lahko enostavno sledite kar prek zaslona. Izbirajte med predhodno naloženimi animiranimi vadbami ali prenesite dodatne vadbe iz spletne skupnosti Garmin Connect.

Uporabite zemljevide TopoActive Europe za navigacijo na pustolovščinah. Oglejte si imena in težavnosti prog v 2000 smučarskih središčih po vsem svetu. Vnesite razdaljo, ki jo želite opraviti, in si oglejte predlagane načrtovane poti, ki vas pripeljejo nazaj na izhodišče. Načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline vam pomaga najti najboljše lokalne poti. Sledite načrtovani poti ali progi z usmerjanjem zavoj za zavojem, ki vnaprej prikaže, kdaj boste prišli do naslednjega zavoja.

Zemljevid

Oglas je objavljen
07.02.2023. ob 12:44
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
706 -krat