• Kapalka ALU Silver Day 10 ml, bela gumica, ALU srebrn pokrovček
  • Kapalka ALU Silver Day 10 ml, bela gumica, ALU srebrn pokrovček
  • Kapalka ALU Silver Day 10 ml, bela gumica, ALU srebrn pokrovček
  • Ne zamudite priložnosti

Kapalka ALU Silver Day 10 ml, bela gumica, ALU srebrn pokrovček

Cena
0,25 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 12928856

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Obalno-kraška, Izola, Izola
Interna številka izdelka
KAPALSIDA10MLPLNBR
Stanje
novo

Opis oglasa

Izdelek ALU Silver Day je natančno izdelana 10 ml kapalka, opremljena s belo gumico in pokrovčkom v ALU srebrni barvi, s stekleno pipeto z ravno konico. Skrbno sestavljena zagotavlja brezhibno prileganje na navoj DIN18. ALU Silver Day sestavljena kapalka je zasnovana za uporabo z 10 ml farmacevtskimi stekleničkami z navoji DIN18, kar omogoča natančno in kontrolirano doziranje tekočin. Predana kakovosti, ta kapalka izstopa s belo gumico in ALU srebrnim pokrovčkom, kar daje čist in profesionalen videz. Njena zasnova je prilagojena za brezhibno integracijo s farmacevtskimi stekleničkami, kar izboljšuje učinkovitost in priročnost.

Osrednja značilnost te kapalke je 58 mm steklena pipeta z ravno konico, natančno izdelana za ohranjanje integritete in čistosti dozirane tekočine, primerna za farmacevtske, kozmetične in laboratorijske aplikacije. Dizajn z ravno konico omogoča natančno in ciljno doziranje, zmanjšuje odpadke in zagotavlja natančne meritve. Kapalka se varno pritrdi na stekleničke, kar zmanjšuje tveganje puščanja. Stekleno pipeto je enostavno čistiti in sterilizirati, kar zagotavlja njeno primernost za večkratno uporabo.

Dodatek ALU srebrnega pokrovčka doda pridih elegance in profesionalnosti izdelku, kar povečuje njegovo vizualno privlačnost za zahtevne stranke. Skratka, ALU Silver Day 10 ml kapalka s belo gumico, ALU srebrnim pokrovčkom, navojem DIN18 in 58 mm stekleno pipeto z ravno konico je sinonim za zanesljivost, natančnost in prefinjenost pri doziranu tekočin, ki izpolnjuje raznolike potrebe različnih industrij z neprimerljivo kakovostjo.

Cena ne vključuje DDV. Za večja naročila so na voljo popusti.

Spletna povezava

Zemljevid

Packaging.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
10.07.2024. ob 10:03
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
44 -krat

Packaging.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija