• Steklenička jantarjeve barve, 100 ml, navoj DIN18, višina 110,7 mm
  • Steklenička jantarjeve barve, 100 ml, navoj DIN18, višina 110,7 mm
  • Ne zamudite priložnosti

Steklenička jantarjeve barve, 100 ml, navoj DIN18, višina 110,7 mm

Cena
0,37 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 12928875

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Obalno-kraška, Izola, Izola
Interna številka izdelka
STEAMB100ML
Stanje
novo

Opis oglasa

Steklenička "Amber 100 ml" je visokokakovosten vsebnik, zasnovan za shranjevanje in ohranjanje različnih tekočin. Z navojem DIN18 zagotavlja varno zapiranje in enostaven dostop do vsebine. Steklenička je kompaktne višine 110,7 mm, kar jo naredi idealno za potovalne ali vzorčne izdelke. Izdelana iz trpežnega stekla jantarjeve barve, nudi odlično zaščito pred škodljivimi UV-žarki, kar je popolno za svetlobno občutljive snovi, kot so eterična olja, parfumi ali farmacevtske raztopine. Jantarjeva barva prav tako dodaja pridih elegance in prefinjenosti embalaži.

Kapaciteta 100 ml te stekleničke je primerna za majhne količine tekočin, kar je priročno za osebno uporabo ali za razdeljevanje vzorcev strankam. Njena kompaktna velikost omogoča enostavno shranjevanje v torbicah, žepih ali potovalnih torbah, s čimer zagotavlja, da so vaše tekočine vedno pri roki. Navoj DIN18 zagotavlja tesno tesnjenje, ki preprečuje morebitno puščanje ali kontaminacijo. Ta lastnost je še posebej pomembna pri ravnanju z dragocenimi ali občutljivimi snovmi, ki zahtevajo največjo skrb in zaščito.

Ne glede na to, ali ste lastnik podjetja, ki išče zanesljivo rešitev za embalažo, ali posameznik, ki potrebuje kompakten in varen vsebnik za svoje tekočine, je steklenička "Amber 100 ml" z navojem DIN18 in višino 110,7 mm popolna izbira. Njena trpežnost, UV zaščita in priročna velikost jo naredijo odlično možnost za širok spekter uporabe. Gre za standardno farmacevtsko stekleničko, ki ustreza vsem potrebam po shranjevanju občutljivih snovi.

Spletna povezava

Zemljevid

Packaging.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
10.07.2024. ob 10:03
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
48 -krat

Packaging.si

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija