Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Mantis x10 elite
  • Mantis x10 elite
  • Mantis x10 elite
  • Mantis x10 elite

Mantis x10 elite

Cena
210 €
  • Pusti keš doma, plačaj s Flikom!
Šifra oglasa: 10538204

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Slovenska Bistrica, Spodnja Nova vas
Stanje
novo

Opis oglasa

Mantis X10 je NEVERJETEN Training sistem za strelno orožje, Airsoft replike, zračno orožje ter tudi šibrovke, loke in samostrele. Če ima sprožilec, vam Mantis X10 pove, kaj počnete narobe! Novi X10 je 40% manjši in 50% lažji od starejše X verzije ter ima 3x daljši čas delovanja in 4x hitrejši prenos podatkov. X10 je najbolj izpopolnjena verzija z najbolj razširjeno aplikacijo, ki je prilagojena sedaj tudi za šibrovke in loke ter samostrele. Omogoča tudi analizo potega orožja iz toka, hitrega streljanja, dinamičnega streljanja v premiku ter streljanja ja več tarč. V kompletu je tudi montaža za cev šibrovke.

Mantis X se lahko pritrdi na katerokoli picatinny tračnico, tako kot druga dodatna oprema. Namestite aplikacijo za pametne telefone, vklopite napravo Mantis X ter napravi povežete prek povezave Bluetooth. Namerite, sprožite ter analizirajte uspešnost streljanja, odkrijte področja izboljšanja in sledite napredku skozi čas, pri tem pa vam bo pomagala aplikacija z odličnimi grafičnimi prikazi, treningi in nasveti!

Mantis X je na voljo za Android in iOS sisteme in se lahko uporablja tako za bojno streljanje kot za "suho" streljanje. Sistem pozna razliko med pravim strelnim orožjem in replikami.

94% UPORABNIKOV NAPREDUJE ŽE PO 20 MINUTAH UPORABE!
Preizkus tega izdelka, vključno z vsemi meritvami, smo opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali katerega koli drugega spletnega mesta.

Zemljevid

mramorzan

Vsi oglasi tega oglaševalca
Oglas je objavljen
17.01.2023. ob 08:12
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
367 -krat

mramorzan

Vsi oglasi tega oglaševalca