Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Kopenske želve z opremo
  • Kopenske želve z opremo
  • Kopenske želve z opremo
  • Kopenske želve z opremo
  • Kopenske želve z opremo
  • Kopenske želve z opremo
  • Kopenske želve z opremo
  • Kopenske želve z opremo
  • Kopenske želve z opremo

Kopenske želve z opremo

Cena
40 €
Šifra oglasa: 9821536

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Posavska, Sevnica, Dolenji Boštanj

Opis oglasa

Na prodaj so grške kopenske želve iz registrirane vzgoje v Sloveniji. Želvice so stare od nekaj mesecev pa do 10 let. Manjše želvice so zaenkrat bolj primerne za bivanje v hiši - v terariju, medtem pa ko so večje - starejše želve bolj primerne za življenje v vrtu.

Nahajajo se v družinskem vrtu v Sevnici, kjer je za njih maksimalno lepo poskrbljeno. To se odraža predvsem v zdravju želvic in v njihovem izgledu, brez piramidastih oklepov ali drugih deformacij.

Zelo rad vidim da me ob nakupu želvice obiščete pri meni doma, da si skupaj pogledamo želvice, predstavim lahko tako želvice kot tudi pravilno oskrbo in opremo.

Majhne želvice so skorajda bolj primerne za terarij kot pa zunanjo ogrado, saj pri taksni majhni velikosti zelo hitro najdejo luknje v ogradi za pobeg, tega pa si seveda ne želimo. V dobro opremljenem terariju se želvice lahko počutijo vsaj tako dobro kot v zunanji ogradi. Na voljo so nam tudi žarnice ki posnemajo delovanje sonca z vsemi UV žarki, ki so za želve ključnega pomena.

Ob odhodu lahko za želvico pripravim transportno kletko, prav tako po dogovoru lahko priložin tudi kalcij, sipine kosti ali brikete, ki jih uporabljam pri svojih želvah.

Pri prodaji opreme želvic sodelujem s trgovino za živali www.zoocenter.si , kateri mojim kupcem ponudijo dodaten popust za nakup opreme. Ker opremo dobro poznam in jo tudi sam uporabljam vam lahko svetujem pri opremljanju terarija, ki ga lahko uredimo in opremimo tudi skupaj pri meni doma ob prevzemu živali.

Želvice so posebne, a hkrati zelo zanimive živali, ki so za oskrbo zelo nezahtevne, predvsem če jih primerjamo z drugimi živalmi. Podlago v terariju menjamo zelo redko, v povprečju 1x na 4-6mesecev. Hranimo jih načeloma vsak dan, lahko pa tudi 1x na dva dni v kolikor jim ponudimo večjo količino hrane. Posebnega vonja terarij kopenskih želvic nima, prav tako ne njihovi iztrebki.

Cena majhne želvice je 40€, medtem ko so cene za večje 50-80€. Cena opreme pa zelo varira od dejanske velikosti in opremljenosti terarija. Na spletni strani www.zoocenter.si si ponudbo lahko ogledate, dejanski popust na opremo pa je odvisen od velikosti naročila.

Reja želv pri meni doma je ljubiteljska in si želim, da gredo mladički v prave roke in predvsem v primerna bivališča, zato sem vam vedno na voljo na svoji telefonski številki 041-847-038 ali e-mailu anzejja@gmail.com. Veliko uporabnih in zanimivih vsebin o želvah objavljam na svojo spletno stran www.zelve.net.

Zemljevid

soisell

Vsi oglasi tega oglaševalca
Oglas je objavljen
31.07.2024. ob 20:48
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
2527 -krat

soisell

Vsi oglasi tega oglaševalca