• WiFi sobni termostat Infraboost IB5-8
  • WiFi sobni termostat Infraboost IB5-8
  • WiFi sobni termostat Infraboost IB5-8
  • Ne zamudite priložnosti

WiFi sobni termostat Infraboost IB5-8

Cena
49,90 €
Šifra oglasa: 13218963

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Stanje
novo

Opis oglasa

Iščete napredno rešitev za pametno upravljanje temperature v svojem domu? Predstavljamo vam IB5-8 žični programabilni sobni termostat z velikim LCD prikazovalnikom in WiFi povezavo, ki uporablja aplikacijo TUYA - vašega zvestega partnerja za inteligentno ogrevanje in hlajenje!
Zakaj izbrati IB5-8 sobni termostat?
1. Napredno programiranje: IB5-8 vam omogoča programiranje temperature vnaprej, kar vam omogoča prilagajanje ogrevanja ali hlajenja vašim željam in urniku. Ustvarite udobno okolje, ko je to potrebno.
2. Velik LCD prikazovalnik: Z velikim LCD prikazovalnikom boste vedno imeli jasen in pregleden vpogled v trenutno temperaturo in nastavitve. Preprosto preberite in prilagodite temperaturo.
3. WiFi povezava: IB5-8 se ponaša z WiFi povezljivostjo, ki omogoča daljinsko upravljanje preko aplikacije TUYA na vašem pametnem telefonu. Nadzorujte temperaturo kjerkoli in kadarkoli.
4. Energijska učinkovitost: Z inteligentnim upravljanjem temperature lahko prihranite energijo in zmanjšate stroške ogrevanja ali hlajenja. IB5-8 je okolju prijazna izbira.
5. Enostavna namestitev: Namestitev je hitra in enostavna, kar vam omogoča, da takoj začnete uživati v prednostih pametnega ogrevanja in hlajenja.
Pametno upravljanje temperature v vašem domu je zdaj enostavnejše kot kdajkoli prej, zahvaljujoč IB5-8 žičnemu programabilnemu sobnemu termostatu. Naročite svojega že danes in se pripravite na udobno in energetsko učinkovito bivanje!

www.infraboost.si

Če želite nadomestiti vaš stari sobni termostat (2 žilni priklop) od centralne peči, potrebujete dodatni relejni kontakt , ki ga lahko dodatno naročite v naši spletni trgovini!

stenski, doza, internet, dozo, nadometni, podometni, touch, dotik

Spletna povezava

Zemljevid

EA ELEKTRONIKA d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
19.09.2024. ob 19:34
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
17 -krat

EA ELEKTRONIKA d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija

Povezani oglasi