Honda GL1800DA GoldWing Tour 7-DCT+AIRBAG, 2024 l.

Prodajam novo vozilo: Honda GL1800DA GoldWing Tour 7-DCT+AIRBAG

Cena
35.990 €
  • Potrebujete kredit?
Šifra oglasa: 13152916

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija vozila
Posavska, Krško, Krško
Vrsta
Tourer
Znamka
Honda
Model
GL1800DA GoldWing Tour 7-DCT+AIRBAG
Motor
štiritaktni
Moč motorja
93 kW
Delovna prostornina
1.833 cm3
Stanje
novo
Leto izdelave
2024

Opis oglasa

- moč motorja 126 KM

- slovensko poreklo



Po naročilu , dobava cca 3dni



MOŽNA MENJAVA STARO ZA NOVO



POOBLAŠČEN SERVIS IN PRODAJA



DOSTAVA PO SLOVENIJI



VELIKA IZBIRA OPREME ZA MOTORJE IN MOTORISTE



ČELADE,ROKAVICE,ŠKORNJI,MOTO OBLAČILA



KOVČKI,TORBE,OLJA,REZERVNI DELI ZA VSE PRIZNANE ZNAMKE.



Honda je še dodatno izboljšala svojega paradnega konja Gold Wing Tour DCT, ki je zdaj kompatibilen z Apple CarPlay™ za iPhone in Android Auto™ za ostale pametne telefone. Visoko zmogljivi audio sistem je še boljši, tudi sopotnica ima na svoji desni strani stikalo za upravljanje sistema. Centralni kovček je povečan na 61l in sprejme tudi 2 veliki integralni čeladi. Sedež je po novem narejen iz boljšega materiala, še boljše je sedalno udobje in bolj sproščena drža za sopotnico. Med serijsko opremo so dodali še LED meglenke.



Gold Wing Tour DCT z revolucionarnim 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom 3. generacije z dvema sklopkama in možnostjo ročnega prestavljanja Dual Clutch Transmission (DCT). Hondin unikatni samodejni menjalnik DCT je nadvse primeren za novi Gold Wing. Odpravlja možnost napačnega menjanja prestav, neželenega ugašanja agregata in sploh pri mestnih vožnjah vozniku olajša delo. Prestave so prilagojene za dolga potovanja. Prestavljanje je nadvse mehko in hitro ter skrbi za konstanten prenos moči. Hrup pri prestavljanju je zmanjšan.



Na voljo sta 2 načina prestavljanja :

– ročni MT vam povsem prepusti prestavljanje z gumbi na levem krmilu

– samodejni D prepoznava različne okoliščine vožnje in se jim prilagaja, da je vožnja prijetnejša.

V samodejnem načinu omogoča DCT tudi ročno poseganje z gumbi na levem krmilu. Ob primernem času se sistem sam vrne v samodejni način.



DCT ima vgrajeno funkcijo pešca ( Walking Mode ) s premikanjem 1.8km/h naprej in 1.2km/h nazaj, ki se preprosto upravlja s +/- stikali na levem krmilu. Sistem Idle Stop pri verziji DCT po treh sekundah mirovanja ugasne agregat in ga ponovno zažene ob dodajanju plina. S tem dodatno zmanjšuje porabo goriva in onesnaževanje. Idling Stop se po želji lahko izključi.



4 načini vožnje Riding Modes določajo tudi delovanje menjalnika DCT :

– TOUR za mehko prestavljanje v območju od nižjih do višjih vrtljajev

– SPORT za bolj direktno vklapljanje prestav v območju od srednjih do višjih vrtljajev

– ECON za mehko prestavljanje v območju od nižjih do srednjih vrtljajev

– RAIN za mehko in počasnejše prestavljanje v območju od nižjih do višjih vrtljajev



Honda Gold Wing je že od leta 1975 sinonim za ultimativno potovanje. Združuje udobje, prestiž in kakovost brez primere. Nova GL1800 Gold Wing Tour DCT ohranja vse to in ostaja prestižni potovali motocikel za dolge poti v dvoje. Bogata serijska oprema ne pušča nobenega dvoma. Po natančni izdelavi in uporabljenih materialih se takoj opazi, da gre za Hondinega paradnega konja. Inženirji so posvetili ogromno pozornost udobju, usmerjanju toplote in zračnih tokov. Manjši zračni upor pripomore tudi k manjši porabi goriva. Sedeža sta ločena, da se voznik lahko nemoteno posveča vožnji, sopotnik pa naslonjen nazaj uživa. Udoben voznikov sedež omogoča lažje doseganje tal z nogami.



Po veliki prenovi v sezoni 2018 je Honda Gold Wing Tour kompaktnejša in lažja. Oblika je atletska in nakazuje več dinamike. Posodobljen legendarni 6-valjni bokser agregat je dobil več moči po zaslugi 4 ventilske tehnike in vrhunsko elektroniko s sistemom Throttle By Wire (TbW), ki omogoča 4 načine vožnje Riding Modes, sistem proti zdrsu pogonskega kolesa Honda Selectable Torque Control in pomoč pri speljevanju v klanec Hill Start Assist. Ima nov aluminijast okvir in patentirano dvojno vilico (wishbone). Vzmetenje je elektronsko nastavljivo. Električni vizir je brezstopenjsko nastavljiv tako po višini kot po naklonu. Za udobje voznika skrbijo pametni brez-kontaktni ključ Smart Key, Apple CarPlay™ in Android Auto™, Blootooth, dve USB vtičnici type-C in navigacija s 7 palčnim zaslonom.



Vsa svetila so izvedena v LED tehnologiji.



Referenčna številka: 19983960-2024_09_04__17_00_21__9409199

Zemljevid

Trgomoto d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
05.09.2024. ob 02:05
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
35 -krat

Trgomoto d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija