Ta oglas je prodan.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Netgear R8000 - Nighthawk X6
  • Netgear R8000 - Nighthawk X6
  • Netgear R8000 - Nighthawk X6
  • Netgear R8000 - Nighthawk X6

Netgear R8000 - Nighthawk X6

Cena
70 €
Šifra oglasa: 6989974

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Jugovzhodna Slovenija, Kočevje, Dolga vas
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Router - usmerjevalnik, switch - stikalo & AP - dostopna točka v enem.
Prodam par let rabljeno napravo, katero sem uporabljal kot glavni router in dostopno točko v večji stanovanjski hiši. Kot vidno že iz slik, gre za "pošast".
Signal slednje je dovolj močen, da pokrije celotno etažo (zaradi betonskih stropov sem imel potrebo po več dostopnih točkah) - realna hitrost komunikacije med trenutnim telefonom in Netgear R8000 - 910Mbit/s. (pri kabelski povezavi dobite polnih 1000mbit) Osnovni paketi "optike" medtem zajemajo "samo" 100Mbit down/up.

Prodam zaradi nadgradnje sistema za potrebe pametne hiše. Sicer je zadeva popolnoma uporabna in glede na hitrosti, 2 - 3 krat bolj zmogljiva od vseh modem/router naprav, ki vam jih "posodi" operater internetne storitve. Zelo cenovno ugodna rešitev za vse, ki želijo nadgradnjo.

Ima 5 Gigabit portov, tri-band (2.4GHz + 5GHz + 5GHz) in omogoča 5 generacijo wifi - 802.11Ac. Ima tudi 6 zložljivih zunanjih anten. Tako se lahko brezžični signal porazdeli med večje število naprav - eno 5GHz omrežje "za mulce", drugo 5Ghz omrežje za resno uporabo, ter ostale naprave na 2.4GHz.
Na obeh frekvenčnih pasovih se lahko nastavi ločeno omrežje za goste (z ali brez gesla), ter naredi, da "gosti" ne morejo videti ostalih naprav v omrežju.
Ima priklop dva priklopa USB in sicer 1 USB 3.0 ter 1 USB 2.0, ki se ga lahko uporabi za priklop tiskalnika, ter s tem omogoči tiskanje iz katerekoli naprave; lahko pa se priklopi tudi kak USB disk, ter s tem omogoči deljenje datotek med napravami. Procesor je tudi dovolj zmogljiv za uporabo kot enostaven NAS za hranjenje video vsebin saj na USB 3.0 napravo zapisuje s cca 40Mbit/sekundo.

Za zahtevnejše uporabnike je na voljo tudi IPv6, DHCP rezervacije, QoS, otroška blokada, DOS zaščita, port forwarding, samodejni dinamični DNS, VPN, UPnP in podpora za VLAN. Omogoča tudi prijavo preko Facebook (za namen poslovnih inštalacij - če stranka stisne "like" na facebooku, se ji aktivira internet za goste, sicer ne). Možna tudi integracija z Bitdefender antivirusnim sistemom (in s tem zaščiti tudi naprave na katere se ne more namestiti antivirusnega programa npr. chromecast, televizija itd.) - več informacij Netgear Armor.
Lahko se namesti tudi ddWrt.

Pride z ustreznim 19V napajalnikom in krajšim internetnim kablom.
povezava do navodil za uporabo:
https://www.downloads.netgear.com/files/GDC/R8000/R8000_QSG_w_DynQoS_SL_06May2015.pdf

Najraje kontakt preko sporočila na bolhi, oz na SMS; odgovorim v roku enega dneva.

Cene novega se trenutno se gibljejo okoli 200€.
Glede cene se lahko še nekoliko prilagodim - sploh v primeru če se zanimate za več oglasov.

Prevzem možen v Kočevju ter Ljubljani, lahko pa tudi pošljem po pošti na stroške kupca.

Zemljevid

neimenovani23

Vsi oglasi tega oglaševalca
Oglas je objavljen
28.04.2021. ob 23:36
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
316 -krat

neimenovani23

Vsi oglasi tega oglaševalca