• VARILNI APARAT MIG MAG 200 A S POLNJENO ŽICO  AKCIJA -43  %
  • VARILNI APARAT MIG MAG 200 A S POLNJENO ŽICO  AKCIJA -43  %
  • Ne zamudite priložnosti

VARILNI APARAT MIG MAG 200 A S POLNJENO ŽICO AKCIJA -43 %

Cena
129,99 €
Šifra oglasa: 13224419

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Savinjska, Žalec, Petrovče
Stanje
novo

Opis oglasa

REDNA CENA 239 € - 43% POPUST
AKCIJA DO RAZPRODAJE ZALOG
na zalogi



MIG/MAG 200A KD 810 KRAFT&DELLE professional
INVERTERSKI POLAVTOMATSKI VARILNI APARAT 200A ZA DELO PRIPRAVLJEN VARILNI KOMPLET BREZ PLINA VSESTRANSKI MIG INVERTER ZA MIG/MAG/FLUX VARJENJE Varilnik serije TECHNOMIG vam omogoča izvajanje profesionalnih varilnih dejavnosti, ne da bi morali imeti obsežne izkušnje na tem področju, saj združuje funkcije mobilnih MMA varilnikov in dragih MIG/MAG varilnikov.
JE IDEALEN ZA DELO NA TERENU , KER JE ZELO LAHEK IN UČINKOVIT .
IMA SAMO EN GUMB ZA NASTAVITEV OSTALO JE AVTOMATSKO .


Naprava je polavtomatski varilni stroj, namenjen ročnemu, električnemu varjenju jekla s samozaščitno žico (metoda FCAW Flux-Cored Arc Welding).

Metoda FCAW je obločno varjenje s polnjeno žico.

Gre za način varjenja, ki je podoben postopku MIG/MAG, s to razliko, da je žica napolnjena s talilom oziroma kemično snovjo, ki pri varjenju proizvaja zaščitne pline.

Varjenje FCAW združuje prednosti tako varjenja z oplaščeno elektrodo kot metode MAG: zelo visok izkoristek (ni potrebe po pogosti menjavi elektrode) lahko varimo tudi na prostem (talilo dodatno ščiti pred oksidacijo zvara) varilec ne potrebuje imeti zelo visoke kvalifikacije.

Namenjen je vsem vrstam varilskih del, v ključavničarskih delavnicah, servisnih delavnicah, kleparskih delavnicah, kmetijah itd.

Napajalnik je zgrajen na tranzistorjih IGBT, kar zagotavlja minimalne elektromagnetne motnje, nizke izgube moči v osnovnih tokokrogih, omogoča večjo učinkovitost in zanesljivost napajalnika, manjšo porabo.

na zalogi tudi varilna žica MIG MAG welding wire Cored wire E71T-GS | 0.8 / 1 kg cena 10,99 €
varilni aparat priznane znamke KRAFT&DELLE professional

PRIPRAVLJEN SET ZA VARJENJE:

Inverterski varilec MIG/MAG 200 KD810
Integrirana MIG pištola
DIN ozemljitveni kabel s sponko
varilna maska - Zaščitni ščit s steklom
Kladivo s čopičem

NASTAVLJIV VROČI ZAGON - HOT START
omogoča z začasnim povečanjem varilnega toka nad vrednostjo, ki jo nastavi varilec. HOT START deluje, ko se vžge oblok in je zasnovan tako, da prepreči prijemanje elektrode na material. Je v veliko pomoč pri vžigu elektrode.
PROTI LEPLENJU NA MATERIAL
izklopi/minimizira varilno napetost in tok v primeru kratkega stika med elektrodo in obdelovancem. ANTI STICK omogoča, da varilec lažje sname elektrodo.
SILA LOKA
stabilizira lok ne glede na njegovo dolžino. Uravnava dinamiko varilnega obloka. Zmanjšanje vrednosti funkcije daje mehak oblok in manjšo globino preboja, povečanje vrednosti funkcije pa povzroči globlji preboj in možnost varjenja s kratkim oblokom. Z najvišjo vrednostjo za funkcijo ARC FORCE je možno "potisniti elektrodo v bazen staljene kovine in prežgati material.
VARILNI APARAT BO DELAL PRI VARJENJU:
nerjaveče jeklo,
legirana jekla,
nelegirano jeklo,
ogljikova jekla
druge kovine, na primer baker, nikelj, lito železo itd.
POLAVTOMATSKO VARJENJE PRIPRAVLJENO ZA VARJENJE BREZ PLINOV


na zalogi tudi polnjena žica 0,8 mm 1kg cena 10,99 €


MIG/MAG inverterski varilec
Model: UL810
Napajanje 230V / 50Hz
Varilni tok: 40 - 200 A
Moč: 6.1KVA
delovni cikel: 60%
Teža: 6,5 KG
Inverterski varilec se uporablja za MIG/MAG varjenje. Elektronika naprave temelji na IGBT tranzistorjih, ki združujejo prednosti dveh vrst tranzistorjev, enostavnost krmiljenja poljskih tranzistorjev ter visoko prebojno napetost in preklopno hitrost bipolarnih tranzistorjev.
Naprava ima vsestransko uporabo, kot je delo na terenu in vse vrste popravil znotraj zgradb.
Inverterski varilec uporablja visoko zmogljiv IGBT tranzistor za prenos frekvence 50/60 Hz na 20 kHz in nato stopenjsko znižanje ter komutacijo in generiranje visoko zmogljive napetosti prek tehnologije PWM. Zaradi znatnega zmanjšanja teže in prostornine glavnega transformatorja: učinkovitost se je povečala za 30%. Pojav inverterskih varilnikov na trgu velja za revolucijo v varilni industriji.
Notranjost stroja je opremljena z elektronskim reaktorskim vezjem, ki lahko natančno nadzoruje proces električnega prehoda in izmeničnega prehoda, kar zagotavlja odlične varilne lastnosti. V primerjavi z drugimi varilnimi stroji ima ta model velike prednosti: stabilna hitrost žice, kompaktnost, varčevanje z energijo, brez elektromagnetnega šuma. Neprekinjeno in stabilno delovanje pri nizkem toku je še posebej priporočljivo za varjenje nizkoogljičnih, legiranih in nerjavnih jeklenih plošč. Sposobnost samodejne kompenzacije za valovanje napetosti, nizko iskrenje, dober oblok, visok delovni cikel itd.

ZASTOPA IN PRODAJA : ULTUS D.O.O.
VEČ INFORMACIJ NA E-MAIL ultus.d.o.o@gmail.com 041 790 612 ali na 070 207 574 ali 070 118 621
oz na www.ultus.si ali www garazna-vrata-ultus.si

Spletna povezava

Zemljevid

ULTUS d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
21.09.2024. ob 07:53
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
28 -krat

ULTUS d.o.o.

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija

Povezani oglasi