Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA V IT III - M/Ž

DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA V IT III - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12993042

Osnovne informacije

Lokacija
Savinjska, Celje, Center
Interna številka izdelka
PJ62576

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA V IT III - M/Ž
Naziv delodajalca: SPLOŠNA BOLNIŠNICA CELJE
Naslov delodajalca: Oblakova ulica 5 , 3000 CELJE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: DOBRIŠEK TEA, 03 426 36 90, tea.dobrisek@sb-celje.si
Opis del in nalog: - SI PRIPRAVLJEN/A POMAGATI PACIENTOM IN HKRATI UŽIVATI V EDINSTVENEM TIMSKEM DUHU, KI GA NAJDEŠ LE MED ZDRAVSTVENIMI SODELAVCI? ČE SI, POTEM JE NAŠA ORGANIZACIJA PRAVA ZATE! IŠČEMO NOVE MEDICINSKE SESTRE/ZDRAVSTVENIKE, KI BI SE NAM PRIDRUŽILI NA ODDELKU ZA INTERNO INTENZIVNO ALI ODSEKU ZA INTENZIVNO TERAPIJO OPERATIVNIH STROK. PRIDRUŽI SE NAM IN POSTANI DEL EKIPE, KI SE SKUPAJ SPOPADA Z IZZIVI, SE VESELI USPEHOV IN SI NUDI PODPORO. VSAK DAN BOŠ IMEL/A PRILOŽNOST NEKOMU OLAJŠATI ZDRAVLJENJE IN BIVANJE V BOLNIŠNICI. OBLJUBLJAMO TI, DA TI NIKOLI NE BO DOLGČAS, SAJ JE VSAK DAN DRUGAČEN IN POLN PRILOŽNOSTI ZA UČENJE TER PROFESIONALNO RAST. NAŠI ZAPOSLENI UŽIVAJO V ŠTEVILNIH UGODNOSTIH, KI SO DEL NAŠE PROMOCIJE ZDRAVJA PRI DELU, O KATERIH TI BOMO VEČ POVEDALI NA RAZGOVORU.

UE delovnega mesta oziroma dela: CELJE
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: večizmensko
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Drugi pogoji: Iščemo osebe, ki so odgovorne, rade delajo v zdravstvu, in imajo veselje do timskega dela. Pomembna je tudi pripravljenost na večizmensko delo, saj naše poslanstvo ne pozna le dopoldanskega delovnega časa (to pa ti omogoča večjo fleksibilnost med zasebnim in poklicnim življenjem ter prinaša stimulativnejše plačilo). Od kandidatov pričakujemo cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam ter veljavno licenco oziroma vpis v register zdravstvene nege. Če si pripravljen/a stopiti na pot z nami in postati del naše ekipe, se prijavi še danes na e-naslov: kadrovska.sluzba@sb-celje.si. Skupaj bomo ustvarjali prihodnost naše bolnišnice in izboljšali življenja naših pacientov.
Prijava je mogoča do: 30.07.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/zdravstvo-nega/vse-regije).

Zavod za zaposlovanje

Vsi oglasi te trgovine
Oglas je objavljen
27.07.2024. ob 00:21
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
28 -krat

Zavod za zaposlovanje

Vsi oglasi te trgovine