Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • LOGOPED II, ŠIFRA DELOVNEGA MESTA: E047038 - M/Ž

LOGOPED II, ŠIFRA DELOVNEGA MESTA: E047038 - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12989518

Osnovne informacije

Lokacija
Podravska, Ptuj, Ptuj
Interna številka izdelka
PJ61567

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: LOGOPED II, ŠIFRA DELOVNEGA MESTA: E047038 - M/Ž
Naziv delodajalca: OSNOVNA ŠOLA DR. LJUDEVITA PIVKA
Naslov delodajalca: Ulica 25. maja 2 A, 2250 PTUJ
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: MARIN MAG. LIDIJA, 02 771 07 80, sola@pivkaptuj.si
Opis del in nalog: - DELAVEC OPRAVLJA DELA IN NALOGE, DOLOČENE S PREDPISI, LETNIM DELOVNIM NAČRTOM ZAVODA TER V SKLADU S SKLEPI VODSTVA ZAVODA, ZLASTI PA NALOGE, KI SO VEZANE NA: PREVENTIVO, DETEKCIJO, DIAGNOSTIKO IN REHABILITACIJO GOVORNO JEZIKOVNIH MOTENJ, ODKRIVANJE UČENCEV Z GOVORNO, BRALNO PISALNO MOTNJO, TRIAŽNI PREGLED NOVINCEV, PRIPRAVO OTROKOVEGA ARTIKULACIJSKEGA TESTA, GOVORNO ANAMNEZO, NAČRTOVANJE OBRAVNAV, INDIVIDUALNA LOGOPEDSKA TERAPIJA, SKUPINSKA LOGOPEDSKA TERAPIJA, PISANJE POROČIL O UČENCIH, SVETOVANJE UČITELJEM IN STARŠEM, ZBIRA IN OBDELUJE PODATKE O OTROCIH V SKLADU Z ZAKONOM O VAROVANJU PODATKOV, DRUGA DELA V SKLADU Z OPISOM DEL IN NALOG DELOVNEGA MESTA LOGOPED II, OPRAVLJANJE DRUGIH DEL V SKLADU Z ZAKONOM IN SPLOŠNIMI AKTI ZAVODA.

UE delovnega mesta oziroma dela: PTUJ
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov - osnovno, računalniško oblikovanje - zahtevno
Drugi pogoji: Zahtevana strokovna izobrazba za delovno mesto Logoped II: Univerzitetni študijski program defektologije, smer surdo – logo ali magistrski študijski program druge stopnje logopedija in surdopedagogika. Druga potrebna dodatna znanja, kompetence oz. drugi pogoji: Opravljen strokovni izpit za zdravstvene delavce, izpolnjevanje pogojev po 107.a členu Zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja. K vlogi je potrebno predložiti potrdilo o nekaznovanosti zaradi naklepnega kaznivega dejanja ter potrdilo o nekaznovanosti zaradi dejanja zoper spolno nedotakljivost. Kandidati morajo k vlogi predložiti potrdila o izobrazbi. Začetek dela: 1.9.2024. Kandidati naj v prijavi na delovno mesto navedejo registrsko številko prijave na delovno mesto.
Prijava je mogoča do: 23.08.2024

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/zdravstvo-nega/vse-regije).

ZRSZ - Območna služba Ptuj

Vsi oglasi te trgovine
Oglas je objavljen
26.07.2024. ob 00:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
30 -krat

ZRSZ - Območna služba Ptuj

Vsi oglasi te trgovine