Razer Huntsman Mini | RGB | Črna | SLO g. | Mehanska Tipkovnica

Cena
79 €
Šifra oglasa: 12989826

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Jarše
Interna številka izdelka
153879
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Za naročilo izdelka odprite povezavo https://komponentko.si/tipkovnice/razer-huntsman-mini-tipkovnica/ .

Tipkovnica Razer Huntsman Mini



Razer Huntsman Mini je kompaktna 60% tipkovnica, ki združuje zmogljivost, eleganco in funkcionalnost. Zasnovana za igralce in profesionalne uporabnike, ta tipkovnica ponuja napredno tehnologijo stikala in kompakten dizajn, ki omogoča več prostora na mizi in zagotavlja odlično igralno izkušnjo.
Kompaktna Zasnova
60% Oblika: Razer Huntsman Mini je 60% tipkovnica, kar pomeni, da se osredotoča na bistvene tipke in odstrani manj pogosto uporabljene funkcionalnosti ter numerični del in funkcijske tipke. Ta kompaktna oblika omogoča več prostora na mizi in boljšo prenosljivost.
Razer Opto-Mechanical Stikala
Napredna Stikala: Tipkovnica je opremljena z Razer opto-mehanskimi stikali, ki uporabljajo infrardeče žarke za zaznavanje pritiska na tipke. Ta tehnologija omogoča hitrejši odzivni čas in večjo vzdržljivost v primerjavi z običajnimi mehanskimi stikali. Opto-mehanska stikala nudijo občutek hitrega tipkanja z minimalnim zamikom.
RGB Osvetlitev
Prilagodljiva RGB Osvetlitev: Razer Huntsman Mini vključuje Razer Chroma RGB osvetlitev, ki omogoča prilagoditev barv in svetlobnih efektov po vaši izbiri. Osvetlitev se lahko sinhronizira z drugimi Razer Chroma napravami in ponuja široko paleto barv in animacij, da ustreza vašemu slogu in igram.
Kakovost Izdelave
Robustna Konstrukcija: Tipkovnica ima robustno konstrukcijo z visokokakovostnimi materiali, kar zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in stabilnost med igranjem. Kompaktna zasnova je še vedno trdna in zanesljiva, kar omogoča udobno tipkanje.
Ergonomski Dizajn
Natančno Tipkanje: Ključi na Razer Huntsman Mini so zasnovani za natančno in hitro tipkanje, kar je idealno za igralce in profesionalne uporabnike. Kompaktna zasnova omogoča priročen dostop do vseh tipk, ne da bi bilo potrebno prilagajati položaj rok.
Programabilne Tipke
Programabilnost: Vse tipke na tipkovnici so programabilne, kar pomeni, da lahko prilagodite funkcije posameznih tipk za specifične naloge, igre ali ukaze. To omogoča prilagoditev tipkovnice vašim potrebam in željam.
Prenosnost in Kompaktnost
Enostavna Prenosnost: Zaradi svoje kompaktne velikosti je tipkovnica enostavna za prenašanje in se prilega skoraj vsakemu nahrbtniku ali torbi. To je odlična izbira za tiste, ki pogosto potujejo ali igrajo igre na različnih lokacijah.

Razer Huntsman Mini je odlična izbira za tiste, ki iščejo kompaktno in zmogljivo tipkovnico z napredno tehnologijo in estetsko privlačnostjo. S svojo 60% obliko, opto-mehanskimi stikali, prilagodljivo RGB osvetlitvijo in robustno konstrukcijo nudi odlično igralno izkušnjo in visoko kakovost. Idealna je za igralce, ki želijo več prostora na mizi ali pogosto prenašajo svojo tipkovnico, ter za profesionalne uporabnike, ki cenijo natančnost in prilagodljivost.



Tipkovnico Razer Huntsman Mini si preverite v spodnjem videu:
 

https://www.youtube.com/watch?v=8cHmQF1JX0Y





Ob nakupu nove tipkovnice omogočamo odkup vaše stare ali "staro za novo".
Več o menjavi staro za novo si preberite na: ODKUP IZDELKOV
Omogočamo nakup artiklov na obroke.
Več o nakupu na obroke si preberite na: NAKUP NA OBROKE
Druge tipkovnice v trgovini Komponentko.
Ostalo ponudbo tipkovnic si lahko ogledate na: TIPKOVNICE



Zakaj se nakup tipkovnice v računalniški trgovini Komponentko splača?
Smo najbolje ocenjena računalniška trgovina v Sloveniji s strani uporabnikov. Ponujamo neprekosljive cene in vrhunsko predprodajno ter poprodajno podporo. V primeru, da imate glede izdelka tudi po nakupu katerokoli vprašanje, smo vam vedno na voljo.

Podrobnosti o izdelku
Namen: Gaming Linija
Vrsta Tipkovnice: Mehanska
Kabel: Žične
Barva: Črna, ARGB osvetlitev
Garancija: 12 mesecev
Stanje: Odprta embalaža
Ohranjenost: A++

Spletna povezava

Zemljevid

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
26.07.2024. ob 01:28
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
76 -krat

KOMPONENTKO.si RAČUNALNIŠKA TRGOVINA

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija