Prodaja, Stanovanje, 4-sobno, Podravska, Rače - Fram, Fram (prodaja)

Cena
219.000 €
  • Potrebuješ kredit?
  • Klikni za najhitrejši internet!
Šifra oglasa: 13373896
  • Bivalna površina
    96,00 m²
  • Vrsta stanovanja
    4-sobno
  • Leto izgradnje
    2008

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Rače, Fram
Nadstropje
1.
Vrsta stanovanja
4-sobno
Bivalna površina
96,00 m²
Neto površina
84,40 m²
Leto izgradnje
2008
Balkon / terasa / atrij
Terasa, Atrij
Vrsta cene
Skupna cena
Interna številka oglasa
PS1245DL

Opis oglasa

Pozdravljeni,

Predstavljamo vam prostorno 4- sobno stanovanje z atrijem, ki se nahaja v kraju Rače - Fram in je bilo zgrajeno leta 2008. Stanovanje se nahaja v elitni in moderni soseski novejšega blokovskega naselja, ki je umeščeno je v bližino zelene okolice, prav tako pa ima takojšen dostop do vse najpomembnejše infrastrukture. Stanovanje meri 96 m² in se ponaša z odličnimi lastnostmi, ki bodo zadovoljile potrebe tako večjih kot manjših družin, mladih parov in starejših parov. Nahaja se v pritličnem delu in omogoča tudi dostop za invalide.

Bivalna površina stanovanja zajema 84,4 m2 in obsega tri spalnice, dnevni prostor in pomožne prostore, kar zagotavlja dovolj prostora za udobno bivanje. Njegova orientacija proti jugu, severu in zahodu omogoča obilico naravne svetlobe skozi ves dan, kar prispeva k prijetnemu in svetlemu bivalnemu okolju. Stanovanje je odlično vzdrževano, z malo domišljije pa si ga lahko opremite po vaših željah.

Med dodatnimi značilnostmi tega stanovanja je čudovita terasa z atrijem velikoti 11,6 m2, ki vam omogoča sprostitev in preživljanje prostega časa na svežem zraku v objemu naravne svetlobe. Stanovanju pripada tudi shramba, ki ponujajo dodatne možnosti za shranjevanje. Ogrevanje je urejeno na plin, in sicer z lastno , plinsko etažno pečjo, kar omogoča učinkovito in ekonomično ogrevanje v hladnejših mesecih. Za telekomunikacijo je pa poskrbljeno s hitrim kabelskim priključkom.

Lokacija Rače - Fram je strateško umeščena in ponuja številne prednosti. Bližina potrebne infrastrukture, kot so šole, trgovine in javni prevoz, omogoča enostaven dostop do vseh nujnih storitev. Prav tako je območje poznano po svoji mirni in zelenem okolju, ki je kot nalašč za sprostitev in rekreacijo.

DODATNO: V prodajno ceno je vključeno tudi lastniško parkirno mesto na parkirišču

Vabimo vas, da nas kontaktirate za ogled in dodatne informacije o tem privlačnem stanovanju, ki predstavlja odlično priložnost za vaš novi dom.

Zemljevid

Objekti v bližini

Dodatne informacije

Podatki o objektu

  • Javni plinovod

Dovoljenja

  • Vpisano v zemljiško knjigo

Možnosti parkiranja

  • Zunanje nepokrito parkirišče

Kopalnica

  • Število kopalnic: 1

KW Slovenia

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
Oglas je objavljen
28.10.2024. ob 18:17
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
12 -krat

KW Slovenia

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija